نقل قول:
دوست عزیز این یعنی این تعرفه برای قرارداد 6 ماهه است شما که اینقدر دقت داری کنار قیمت ندیدی نوشته
$34.95/mo.
Price for 6 mos.
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز این یعنی این تعرفه برای قرارداد 6 ماهه است شما که اینقدر دقت داری کنار قیمت ندیدی نوشته
$34.95/mo.
Price for 6 mos.
اقا این DLC چی هست؟نقل قول:
:n13:
خطوط فیبر نورینقل قول:
کسی که سرعت 10 مگا میگیره حجم 2 گیگ براش بسه واقعا؟؟؟؟؟
مگه اینگه باهاش فقط چت کنه که اونم با دایل آپ میشه
همچن میگن پر سرعت . خو اینو که پولشو از خودمون دارن میگیرن .هنر کردن. اگه 10 مگا دادن با 400 گیگ 100 هزار تومن اون موقع هنره:n09:
اگر به کنار قیمتها توجه کنید زده /mo.یعنی برای هر ماه. اون Price for 6 mos هم یعنی در یک دوره شش ماهه پیشپرداخت میشه. یعنی 35×6نقل قول:
10 مگابیت با حجم 8 گیگ در ماه: 43 هزار تومان :n08::n08::n08:
اتفاقا عالی هست همه که دنبال دانلود نیستن این برای شرکت تجاری هست .
مشکل اینجا هست هر جا تماس می گیری اصلا می گه همچین چیزی نیست .:n13:
اینا بیان کیفیت سرویس هاشون رو ببرن بالا 10 مگ پیشکشون من حاظرم پول اضافه هم بدم فقط کیفیت رو ببرن بالا اینا که دزد هستن مردم هم راضی هستن که کیفیت در قبال پول بیشتر بره بالا ولی واقعا کیفیت داشته باشه
بنده در کرمانشاه از پارسال اوایل زمستان تا الان که داره میره به یه سال اینترنت خوب اصلا ندیدم کلمه عالی که اصلا تعطیله تو ایران حداکثر هم خوب
تجربه شما شاید این طوره ولی من خودم 4 ماه 2 مگ دارم میانگینم روزی 10 تا 15 گیگ دانلود دارم تازه نه با IDM با تورنت ...کیفیتش رو تورنت عالی بوده من 4 مگ داشتم سرعت تورنتم هیچ موقع به 150 نمیرسید میانگین 70 80 بود نهایت ولی با مخابرات همیشه بالای 200 کیلو رو تورنت دانلود داشتم .با IDM هم سرعت بین 240 تا 260 بوده میشه روزی 18 گیگ دانلود داشت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات کدوم استان هستید شما ؟نقل قول: