نظرتون درباره این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نظرتون درباره این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
داداش کلی نمی شه گفت چون دل هم Aleinware رو داره که پرفروش ترین لپ تاپ های گیمینگ هستن اینا باید جلوشون لنگ بندازن:n02: هر کاربری هم دوست داره یکی از اینا رو داشته باشه . اگر تو شرکت ها بازی سازی نگاه کنی ، تو صفحه اصلی بازیشون Alienware رو به عنوان Partner زده ( مثلا NFS )
گفتم اون Republic Of Gamers یه مارک غولیه واسه خودش . کلا به سخت افزارش نگاه نکنی فقط همونو نگاه کنی خودش یه دنیا حرف داره !
ولی مدل هایی مثل MSI GT70 تکن . سخت افزار هایی مثل کیبورد رنگی ! اسپیکر های Dynamo ، مودم وایرلس Killer که فقط واسه بازی ساخته شده ، هارد های mSSD که به صورت Raid سرعت رو تا 900 مگابایت بر ثانیه می رسونن :n04: اینا چیزاییه که نمی شه ازش گذشت .
بقیه تفاوت ها سخت افزاری مثل کارت گرافیک چون به هم نزدیکند می شه چشم پوشی کرد .
مثلا همین GT70 داره با Nvidia 770M میاد قیمت 8/500 به قول دوستمون . ولی الان Acer 772G با گرافیک GTX 760M هست تو بازار که 4/400 هست . کسی که به سخت افزار نسبت به قیمت فکر می کنه حتما می ره Acer 772G رو می خره .
ولی یه چیز مهم هم هست . آدم دوست نداره لپ تاپشو دست کسی دیگه ببینه ( حداقل من اینطورم دوست ندارم دوستم هم لپ تاپ شبیه من بگیره ! )
داش کلا نظرت نسبت به لنوو چیه؟
به قطعات هم باشه ASUS G750 خیلی سیستم غولیه :دینقل قول:
Gta V پورت شده رو هم فول رزولوشن اجرا میکنه :دینقل قول:
دقیقا همینارو میخواستم بشنوم :دی زدی تو خال :دی اینجوری که شما میگین ادم بیشتر جذب MSI میشه :دینقل قول:
ولی خداوکیلی ادم G750 رو میبینه مخصوصا مدل JH رو مست میشه :دی سرج کنید گرافیکشو :دی رنکیگشو ببینید :دی
یه سوال :دی
مدل JH 2500$
و مدل JX و JW حدودای 1500$
ولی بری سخت افزارو ببینی میبینی فرق خیلی زیادی ندارن :دی خیلی کم گرافیکشون فرق داره :| چیه روش که 1000$ فرقشونه؟
میگم به قیمت این لنوو ه می ارزه به بقیه 1300 دلار
شما چی میگین؟
خوب داداش شما میخوای اینقدر پول بدی 1500$ بده مدلای JX یا JW لپ تاپ G750 رو بگیر :دی سیستمشونم بهترهنقل قول:
بری تو سایت ایسوس G750 رو میبینی :دی بزنی سیستم 3 تا مدلشو زده :) خوبیش اینه اساسین بلک فلگ رو فول اجرا میکنه :دی
داداش به هر حال شما هم حواست به اون پست اول باشه که دوستمون اشاره کرد لپ تاپ گیمینگ سنگینه . بدون برق هم هیچه !!!!!!! لذا اگر زیاد جا به جا نمی شین خرید PC خیلی به صرفه تره .نقل قول:
ولی اگر علاقه دارین به خرید یه چیز دیگست . چند مدت صبر کنین MSI GT70 سری جدید بیاد بازار . شما یه سر به hpn.ir هم بزن اونجا ظاهرا asus g750 با گرافیک GTX 780M موحود دارند . ای میل بزن قیمت ازشون بگیر
مشکل سنگینی مگه چیه؟اینقدر حاده؟:دینقل قول:
باو PC خیلی گرونه :| کولینگ PC کلا قوی تر از لپ تاپه به همون نسبت هم گرون میشه :دی برم رو 10میل حساب کنم؟:n09:
تازه شارژر هم ورزنشو حساب نکردیم :n02: داداش نظر نظر خودته . خودت سلیقه خودت رو ببین روی چیه . هر کدون آپشنی دارن که نمی شه گذز کرد . رایانامه بزن Hpn.ir ببین Asus G750 چقدر می دن با گرافیک GTX 780M .نقل قول:
اقا قضیه این alienware چیه 5900$ :n04::n04::n04:نقل قول: