سلام بچه ها من 3 ساعت دیگه دانلودم تموم میشه مشخصات سیستمم اینه میتونم رو اخرین گرافیک بازی کنم؟ cpu e5700 , 4 g ram ,ati 6800 hd هم کارت گرافیکم یه سوال دیگه هم داشتم دارک ایکس 11 چه فرقی با بقیه داره؟
Printable View
سلام بچه ها من 3 ساعت دیگه دانلودم تموم میشه مشخصات سیستمم اینه میتونم رو اخرین گرافیک بازی کنم؟ cpu e5700 , 4 g ram ,ati 6800 hd هم کارت گرافیکم یه سوال دیگه هم داشتم دارک ایکس 11 چه فرقی با بقیه داره؟
من رفتم یه رم 4 بگیرم اصلا نمیشه بازی کرد:دی
نقل قول:
گرافیک و رمت خوبه cpu ت رو مدل دقیق تر میزدی ولی با توجه با قطعات دیگت باید خوب باشه
دایرکت x هم کلا نرم افزاری هست که قابلیت های سخت افزار کارت گرافیک رو بهبود میبخشه تو ورژن های جدیدترش این دستور العمل ها باعث بهتر اجرا شدن بازی ها میشه
بیخودی پولت خرج نکننقل قول:
رم تنها کافی نیست هر چند بی تاثیر نیست ولی اونقدر هم تاثیر نداره
cpu و گرافیک نقش مهم تری تو بازی ها دارن بعد ram البته هارد هم تاثیر داره مثلا هارد ssd خیلی باعث بهتر اجرا شدن میشه
ایشالا تو اولین فرصت سی پی یو رو عوض میکنم
دوستان من گرافیکم 6570 ATI FULL HD 128 BIT سی پی یو i5 5400 رمم 4 هستش !!! مانیتور هم 22 فول HD اما بالا ترین رزولوشن تو پیس برام 1050 هستش و فول اچ دی 1080 نداره مشکل چیه ؟
دوستان نصب بازی تموم شد.:n28::n28:
وقتی رو آیکون بازی کلیک می کنم می نویسه:
pro evolution soccer 2014 is not installed
من کامل نصب کردم بازی و پوشه ی tools رو هم نرم افزاروشو کامل نصب کردم؟
چرا نمیاد؟
از روی cd هم نصب کردم
شما پچی روش نصب کردی؟نقل قول:
نه،هیچ چیزی نصب نکردمنقل قول:
بعد نصب بازی و تمامی محتویات پوشه تولز ، کرک بازی رو کپی کردی در مسیر نصب بازی؟نقل قول:
از پوشه data یه شات گرفتم،شاید فایل ها کامل نصب نشده باشن
ی نگاهی بندازین:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]