شما تو کدوم شهر هستید ؟ من که هر سه چهار روز سر میزنم چند جایی موجودی داشتند که نگرفتم البته تو مجتمع پایتخت بازار رضا ، ایران و ولی عصر جای دیگه نرفتم اطلاعاتم مال چهار شنبه هفته قبلهنقل قول:
Printable View
شما تو کدوم شهر هستید ؟ من که هر سه چهار روز سر میزنم چند جایی موجودی داشتند که نگرفتم البته تو مجتمع پایتخت بازار رضا ، ایران و ولی عصر جای دیگه نرفتم اطلاعاتم مال چهار شنبه هفته قبلهنقل قول:
من ارومیه هستم ولی بچه های انجمن میگفتن تهران موجوده ، اینجام دیگه نیس.
پس خدا بهت صبر بده عزیز استان های دیگر هم همین وضعیت رو دارند. انشالله هرچه زودتر این مدل تو شهرستان ها و ایسوس N550 تو تهران موجود شهنقل قول:
نه من که دارم ٬ منظورم پاسخ به سوال شما بود:n01:
من زنگ زدم سازگار ارقام گفت هفته ی دیگه جنسو میریزیم تو بازار
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
از دوستان کسی میدونه چطور میشه بلندگوهای اینو به بهترین وجه تنظیم کرد؟
خداکنه قولشون قول باشه. چند بار گفتن ولی عمل نکردندنقل قول:
خبری از قیمت جدید نشد ؟! :n01:
فعلا خبری نشد برخلاف قول هایی که داده شدنقل قول:
مرسی .
من تصمیم داشتم تا یک ماه دیه یه Z500 بگیرم و 2.5 ملیون هم روش حساب باز کردم اما خوب با دیدن این مدل انگار ارزشش رو داره صبر کنم 3 ماه دیگه اونم فقط مصرف بسیار کم CPU های Haswell که فاکتور مهمی هستش برای لپ تاپها . بقیه فاکتورها و نکات مثبت این مدل بکنار
تو سایت سازگار ارقام تو لپتاپهای Lenovo این مدل هست اما انگار هنوز توضیعش شروع نشده .
فکر کنم الان قیمتش 3.5 هستش و انگار یکم وارد شده و تموم شده اما مطمئنن بزودی در حجم زیاد وارد میشه . فقط امیدوارم تا 3 ماه دیگه قیمتش افت کنه و بیاد نزدیک 3 تومن که من بتونم بزورم که شده بخرمش .
به نظر شما قیمتش تا 3 ماه دیگه میاد نزدیک 3 تومن ؟!:n01: