نقل قول:
در مورد حضور من هم باید بگم بارها سعی کردم بحث رو تخصصی بکنم ولی هر بار یه جبهه گیری دیدم که در مقابل انتقال دانش داره مقاومت میکنه
و علتش هم تعصبه که به دلیل بیشینه فرهنگی در ایرانی ها بیشتره
نظر ها و سلیقه ها فرق میکنه ، برداشت شما با شخص دیگه از یک موضوع فرق میکنه ، شما نمیتونید نظرتون رو به بقیه تحمیل کنید
نقل قول:
مثلا شما الان سعی کردین در موارد مطرح شده پاسخ بدین چون به نظر میرسه نه از دید انتقاد بلکه از دید اتهام به موضوع نگاه می کنید در حالیکه اصلا این طور نیست
اتهام !!! مگه این جا دادگاهه ؟ ، نمیدونم چرا این براشت رو کردید
بنده به هیچ عنوان به چشم اتهام زنی به این بحث ها نگاه نمیکنم
نقل قول:
مثلا در مورد همین مسابقه شما بارها برای من پیام فرستادین که برای مسابقه عکس ارسال کنین اما یه بار هم از من نظر نخواستین که فلانی نظر شما با این کاری که میخواهیم انجام دهم چیه
بنده همیشه بصورت عمومی از دوستان خواستم نظر بدند و مشارکت کنند (چون واقعا نمیشه از تک تک دوستان نظر خواست) اخرین نمونشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیوا خانم درست میگند ، چرا خود شما پیشقدم نشدید ؟
نقل قول:
به هرحال باز هم میگم بخش عکاسی فروم برای جون گرفتن باید به دو سمت حرکت کنه
1- دانش افزایی ( الان در بخش نمایش عکس ها نقد خیلی کمه وقتی هم نقد میشه شاخ و شونه کشیدن ها شروع میشه ) به به چه چه گفتن و تشکر زیر عکس ها باعث پیشرفت نمیشه
اگر نقد از عکس منصفانه باشه هیچ وقت بحث به " شاخ و شونه کشیدن " نمیرسه
قبول ندارم ، بعضی وقت ها باید "به به و چه چه " کرد ، فقط به خاطر این که فرد نا امید نشه
نقل قول:
2- برداشتن محدودیت ها در مسابقات و ایجای فضای کاملا آزاد
این جا یه فروم فیلتر نشده ایرانی هست که قوانین رو رعایت میکنه ، و بنده به هیچ عنوان اجازه نمیدم عکس یا پستی این جا زده بشه که باعث فیلتر شدن فروم بشه ، محدودیت ها هست باید باهاشون کنار بیایم ادم توی محدودیت ها رشد میکنه ، اگر میبینید براتون سخته و نمیتونید تحمل کنید برای این که حرفتون رو بزنید یا عکس تون رو آپ کنید تا بقیه ببینند برید توی شبکه های اجتماعی یا سایت اشتراک عکس عضو بشید و در کنار این جا اون جا هم فعالیت کنید ، کاری که خودم هم انجام دادم ، البته نه برای عکس
نقل قول:
الان به تشکر های زیر پست خودتون نگاه کنید این نشون میده خیلی ها هنوز تو خواب غفلتن و دارن گرو کشی می کنن اما در اشتباه کامل هستن جون به من نه سودی میرسه و نه ضرری
موندن در فضای بسته و خط کشیدن دور خود و .... جلوی پیشرفت رو میگیره
الان شما باید به انتقادات پاسخ بدین و حتی دوستانی که زیر پست شما تشکر کردن نه اینکه جبهه گرفته بشه
پاسخ های شما پاسخی برای انتقادات من نبود
منم متوجه نشدم
شما چه پاسخی از من میخواهید ؟
متاسفانه همونطور که خوتون گفتید " کمتر به فروم سر میزنید " و کم تر در جریان کار ها هستید برای همین هر پاسخی بنده بدم فکر کنم شما قانع نشید
یه مورد دیگه ، این طور که پیداست شما تو فروم عکاسی زیاد فعالیت میکنید به همین خاطر خواسته یا ناخواسته این جا رو با اون جا مقایسه میکنید ، شک نکنید که این کار اشتباه هست
موفق باشید