دقیقا هیمن دوتا کاراکتر هایین که من انتخاب میکنم...خدا وکیلی تگ تیم این دوتا ور داری غیر قابل شکستی...نقل قول:
اسموک هم کاراکتر خوبیه...
Printable View
دقیقا هیمن دوتا کاراکتر هایین که من انتخاب میکنم...خدا وکیلی تگ تیم این دوتا ور داری غیر قابل شکستی...نقل قول:
اسموک هم کاراکتر خوبیه...
نقل قول:
قیافش مثل این کارگرای شالیزاره با اون کلاهش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابهتش کجا بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر اینکه لرد ریدن نماد مقاومت earthrealm مخسوب میشه و سوای نظرات شخصی ما در واقع از شخصیت های عادی بالاتره و در حد باس های بازی مثل shao kahn قرار میگیره. (بلکه قوی تر :n01:)نقل قول:
فقط به خاطر "حفظ بالانس بازی" نمی شه قدرت هاشو بیشتر به تصویر کشید و برتری thunder god رو نشون داد...
+
من به reptile رای دادم،
و در کل mortal kombat برای من از بازیایی ـه که اکثر شخصیت هاشو دوست دارم و با خیلیا حال میکنم ، البته غیر از نخاله هایی مثل جانی کیج
من تو ورژن های قدیمی سگا Kung Lao رو خیلی دوست داشتم.
ولی تو این ورژن زیاد ازش خوشم نیومد.من به Skarlet و Kitana رای دادم.تا الآن که بیشترین وقت بازی رو روی Skarlet گذاشتم.
راضیم ازش :n02:
تقدیم با عشق به تمامی عقرب ها :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داری خدای اذرخش رو زیر سوال میبری؟ :دینقل قول:
پس بدرورد
محتوای مخفی: : دی
همچنان اسکورپیون در صدر یکه تازی میکنه . عجب کاراکتر محبوبیه خداییش . همیشه از کمبات های سگا تا الان اولین کاراکتر انتخابیم بوده .
البته این سری من عاشق کیتانا شدم :n12: عجب چیزیه ناکردار هم خودش هم حرکاتش :n19:تگ تیمش میکنم با اسموک دهن همه رو سرویس میکنن . خیلی تیم سریعی میشه .
یعنی بلاشک kung lao
سرعت وحشتناک... کمبوهای بی نظیر
البته ارادت بنده به ایشون قلبیه :n02:
والا kitana و smoke و Sub-Zero هم بسیار قوی تشریف دارن
ب اسکپرپین رای دادم ..اما از تیپ ساب زیرو کلا حالت ایستادن و حرکاتش خوشم میاد اما بلد نیستم باهاش کنم..فقط بلدم با شمشیرش بکشم ههه..تو قدرت و تیپ فیافه تکه ها...اسکورپین تو چشماش سفیده خوشم نمیاد
فقط رین و رپتایل
به اسکورپیون، نوب سایبات، ارماک و از خانم ها هم به سونیا رای دادم. ولی از راین و رپتایل هم خوشم میاد :دی
prefect legend عاشقشم بهترین بازیکن دنیا فقط و فقط هم کنگ لو رو برمیداره کلاه تیقیه
خیلی معرکه بازی میکنه هیچ کس جز Reo نتونسته شکستش بده که البته reo هم شکست داد