با اجازه استارتر عزیز ، دوستان منم می خوام این مدل رو بگیرم اگه اشکال خاصی از این گوشی سراغ دارید ممنون میشم حتما بگیدنقل قول:
این باطریش هم خیلی مهمه ممنون میشم بگید اگه برای باتری یه مشکلی برخورد کنیم امکان تعویضش هست ؟
Printable View
با اجازه استارتر عزیز ، دوستان منم می خوام این مدل رو بگیرم اگه اشکال خاصی از این گوشی سراغ دارید ممنون میشم حتما بگیدنقل قول:
این باطریش هم خیلی مهمه ممنون میشم بگید اگه برای باتری یه مشکلی برخورد کنیم امکان تعویضش هست ؟
دوستان یه سوال دیگه هم که داشتم اینه که چرا همه جا میگن SP بهتره ؟
T که امکاناتی داره که اونو به صرفه تر میکنه مثل:
دوربین 13
رم 16 گیگ
و SP فقط صفحش 4.6 و پردازندش 1.7 که زیاد فرقی با T نداره.
آیا نکته دیگه ای هست که من ندیدم مثل نوع قطعات و ... ؟
سی پی یو اس پی از نوع snapdragon s4 هستش اما T از نوع s3
اس پی باطری خیلی قویتری داره و در کل جدیدتره و به اندروید 4.3 هم اپدیت میشه به خاطر هم قیمت بودن نمی ارزه sp کنار گذاشت.باطریش هم جدا میشه
رم 16؟ :n04: فکر کنم منظورتون حافظه داخلیه! خوب هر دو اینا 32 گیگابایت کارت حافظه میخورن که این مشکل رفع میشه! رم هر دو هم 1 گیگه!نقل قول:
تنها برتری T همین دوربینش هست. اس پی 90 هزار تومن گرون تره و بهتره.
دوست عزیز مطمئنید باطریش جدا میشه ؟:n13: آخه سایت جی اس ام آرنا نوشته : Non-removable Li-Ion 2370 mAh batteryنقل قول:
نقل قول:
1 و 2 امکاناتش فرق داره .
اما از نظر من 5 رو بگیر . زیرا کیفیتش حرف نداره.
بله منظورم همون حافظه داخلیه :n02:و با توجه به پولی که میدی تی 16 گیگ حافظه همراهشه:n04:نقل قول:
به سوال دوستمون هم اگه میشه جواب بدید چون من فکر میکنم هردو باطریشون جدا نشدنی هست:n13:نقل قول:
یکی جواب بده که آیا باطری SP قابلیت جدا شدن داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟:19::n28:
تو سایت دیجی کالا در نقدو بررسی xperia spگفتن که باتریش قابل تعویض توسط کاربر نیستنقل قول:
باتری غیر قابل تعویض نمی تونه مشکل ساز بشه اپل آیفون هم باتریش تعویض نمیشه!
Xperia V هم گزینه ی خوبیه البته SP بهتره!