مدير عامل باشگاه تراکتورسازي در مورد اينکه بودجه اي که براي باشگاه تراکتورسازي درنظر گرفته اند ، در گفت و گو با ورزش سه گفت : مبحث فوتبال و بودجه آن بستگي به نگاه مسئولان دارد . الان طوري شده که ديگر باشگاه ها باشگاه داري نمي کنند و فقط تيم فوتبال دارند . اگر براي مسئولان روشن شود که ورزش تا چه حد به نشاط جوانان کمک مي کند و چند ميليون نفر براي اين فوتبال وقت مي گذارند ، حتماً اين بحث هم روشن مي شود .
وي در ادامه اظهار کرد : سال گذشته 1 ميليون و پنجاه هزار نفر طرفدار تراکتورسازي در کل بازي هاي ليگ و جام حذفي و آسيا به ورزشگاه آمدند و بازي ها را از نزديک مشاهده کردند .
اگر 20 ميليون براي اين تماشاگران هزينه شده باشد ، در واقع به هر نفر 500 تومان مي رسد که واقعا مي بينيم مبلغ کمي است .
زيني زاده ادامه داد : بايد تعريف شود که اين منابع مالي از کجا بايد تأمين شود . به عنوان مثال يک وام دراز مدت در جهت کمک بلاعوض خوب است و باشگاه با آن مي تواند سرمايه گذاري و درآمدزايي کند . اسپانسر ، حق پخش و بليط فروشي به تنهايي کافي نيستند و اين دو قضيه مکمل همديگرند .
مدير عامل باشگاه تراکتورسازي ادامه داد : کارهايي را در جهت خصوصي سازي انجام داده ايم و هم اکنون 25 تا 30 درصد مخارج به اين نحو تأمين مي شود . در واقع خودکفايي يک باشگاه يک پروسه 3 تا 4 ساله مي خواهد که من در ابتداي راه هستم .
وي همچنين در مورد اينکه گفته شد مديران عامل باشگاه هاي بزرگ با ديدار با رهبري مشکل حق پخش را درست کنند گفت : تجربه سه دهه گذشته ثابت کرده که براي نتيجه گيري بايد پيگيري کرد . ما هميشه معايب را گفته ايم . ولي راهکارها را بايد گفت . من در اين جلسه پيشنهاد دادم کميته فني تشکيل شود تا با ملاقات رهبري اين مشکل را حل کنيم . لايحه اي تصويب شود تا حق واقعي باشگاه ها پرداخت شود . |