مگه دايره ها چه تاثيري روش داره
خوب در قسمتي كه اون دايره رو گذاشتن همون فايل هاي قفل قرار داره كه بعد از ايميج گرفتن اون فايل ها خراب مي شن و قفل اون ها رو چك كه مي كنه مي گه سي دي رايتي هست ...
همين
Immortal Crack3r
Printable View
مگه دايره ها چه تاثيري روش داره
خوب در قسمتي كه اون دايره رو گذاشتن همون فايل هاي قفل قرار داره كه بعد از ايميج گرفتن اون فايل ها خراب مي شن و قفل اون ها رو چك كه مي كنه مي گه سي دي رايتي هست ...
همين
Immortal Crack3r
سلام و با تشکرنقل قول:
نوشته شده توسط mahsoft
این قفل هایی که فرمودین اطلاعی دارن که در ایران خدمات دارند یا خیر؟
سلام
فكر نكنم در ايران پشتيباني داشته باشن ...!!!
مي شه از طريق اينترنت خريداري كرد ...!!!
باي
در مورد سي دي كاپس شايد شركت شايگان سيستم بتونه كمكي بكنه. چيزي بنام سي دي لاك يا سيلور لاك نمي شناسم.نقل قول:
نوشته شده توسط sibsabz
به نظر من هم فقط جدید ترین نسخه CDCops
سلام
با تشكر از همه دوستان
در مورد cd-cops رفتم داخل سايتش .. فقط قيمت خيلي بالايي دارد در انواع مختلف بين 2000 تا 3000 دلار قيمتش است. كه براي من سنگين است.
cd-lock هم 30 دلار است و دمو ورژن برای دانلود گذاشته است و بعید میدانم برنامه 30 دلاری کار من را راه بیندازد...
تا بعد.
لينك cd lockرو ميذارينقل قول:
نوشته شده توسط sibsabz
توي ايران يكي ميره و ازشون SDK با اين قيمتي كه ديدي ميخره ... بعد مياد با اون روي برنامه شما قفل ميگذاره و از اون به بعد شما فقط اون قسمت Royality Fee رو پرداخت ميكنيد كه باعث ميشه قيمتش ارزون تر در بياد. كلا همه قيمتهايي كه ميبيني مال اروپاست و با هر شركت اروپايي براي قفل گذاري بايد وارد مذاكره بشي و بپرسي كه براي خاور ميانه چقدر قيمت ميده و راه حلش چيه ... فكر مي كنم با 400 هزار تومن مشكلت حل بشه . در مورد سي دي لاك و امثالهم كه اصلا فكرش رو نكن ... اون سي دلار رو بده به من كه برات يك شتر سي كوهانه درست كنم.نقل قول:
نوشته شده توسط sibsabz
هنوز هم ميگم سي دي كاپس چه نسخه جديد و چه قديمي شماره 2 است. يك موضوعي در استارفورس هست كه باعث ميشه حرف اول رو بزنه و اون هم ايجاد يك سيستم Virtual Machine براي جلوگيري از ديساسمبلي است. در صورتي كه سي دي كاپس از پايه بر اساس Debug API كار ميكنه و .... خوب تا همين جا اطلاعاتش ميشه 30 دلار ... بيشتر بدي بيشتر برات ميگم.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط persiankitty
بابا پروفيشينال !
ااز اطلاعاتت خيلي ممنونم .
توايران اطلاع داري كي استار فورس رو پشتيباني ميكنه ؟ يعني از همون SDK و از اين حرفها .. يا سي دي كاپس رو ؟
يعني بشه با همون حول و حوش300 - 400 سر و ته قضيه رو با يكي از اين دو تا هم آورد ؟