بله شاید من موضوع تاپیک رو کمی با انچه در ذهن داشتم مخلوط کردم . به هر حال خلاصه کلام من همین جملات ارمان هست که هایلایت کردم .
و اگر موضوع رو به صورت جدا و در تیمهای یکسان و نه نسل های متفاوت داشته باشیم که به نظرم اصلا مقایسه منطقی نخواهد بود و سالهای مختلف شرایط خاص خودش رو خواهد داشت .
فکر کنم علیرضا بود ( ماشا... همه فن های متعصب اسپانیا علیه یک نفر نمی دونم کی بودید ؟:دی) در اشاره به دوران افت اسپانیا ، فکر می کنم بازی های اخیر باشگاهای اسپانیا و تیم ملی نشون از روند رو به نزول این تیم داره البته هنوز باید برای این اتفاق منتظر باشیم تاکید من روی افت احتمالی و بعد از ان صعود دوباره است :n01:
و اینکه ایا اسپانیا در حال حاضر جایگاه بزرگی در تاریخ داره ؟! شخصا جوابم منفی هست شاید هم اشتباه و برداشت شخصی باشه ولی اگر برای تیمهای عصر های مختلف برزیل ، ایتالیا ، ارژانتین ، المان ، فرانسه ما جایی در تاریخ در نظر بگیریم و اسپانیا رو در کنار انها ( در حال حاضر ) قرار بدیم به نظرم باید یک گروه جدا برای ان تیمها در نظر بگیریم ! جز این فردای قیامت چگونه چشم در چشم مارادونا و پله و بکن بائر و باجو و یاران دیگر بیاندازیم در حالی که در زمان زندگی انها را با ستارگانی چون رونالدو ( رونالدو کوچک :دی ) و مسی و لام و سایرن قیاس کردیم ؟! باشد که پند گیریم :دی
البته در اینده همه چیز ممکنه ولی الان و در زمان قدرت اسپانیا قیاس ان با بزرگان تاریخ به نظرم قیاسی مع الفارقه !
نقل قول:
اما جناب حجت؛ نيازى نيست جلوى كلمه "منطقى"، چندتا علامت تعجب بذارى تا بى منطق بودن من ثابت بشه!
البته علامات تعجب ! فقط منظور به شما نیست اگر دقت کنید در ادامه داخل پرانتز نوشتم . این اپیدمی هست که متاسفانه بیشتر در قشر فوتبالی جوان ما به وجود امده . عصر ماهواره و اینترنت و شبکه های اجتماعی و ... باعث این موضوع شده . من اگر بخواهم فینال تاریخی برزیل و ایتالیا و اشک های ستاره های واقعی ان زمان رو ببینیم باید با انوع و اقسام جست و جو ها و خواهش ها و ... دست بزنم تا شاید بتونم فیلمی با کیفیت بد ار ان جنگ به دست بیارم ولی در حال حاضر کودک 7 ساله ما با زدن دکمه های کنترل به شبکه های می رسد که نیمی از انها هایلایت های "مسی" رو پخش می کنن .
اگر شما ناراحت شدید عذر خواهی می کنم چون اصلا دوست ندارم دوستی، ان هم در قضیه فوتبال ( که هدف اصلی جمع شدن و دوست شدن و با هم بودنه ) از دست من دلخور باشه . اما شخصا به هیچ عنوان نمی تونم با کسی که تاریخ گذشته فوتبال رو نادیده بگیره ، بحثی انجام بدم . عذر خواهی می کنم که این اشکال از بنده هست. شاید تعصب اشتباهی نسبت به گذشته فوتبال دارم :n11:
در اخر همین تفاوت ها در دیگاه ها هست که باعث یادگیری ( حداقل برای من ) و زیبا تر شدن فوتبال میشه و فوتبال دیدن رو در تنهایی برای انسان شیرین تر می کنه :n01: