داش مهدي بيخيال :shock:
شما كه نمي خواي برنامه روزانش رو كامل بپرسي :wink: :roll:
Printable View
داش مهدي بيخيال :shock:
شما كه نمي خواي برنامه روزانش رو كامل بپرسي :wink: :roll:
مي خوام ببينم اگه برنامه خوبيه من هم همين كارو بكنم!!!! آخه تا الان من فكر مي كردم روز بايد كار كرد و شب خوابيد. اما الان ديدم مثل اينكه اشتباه مي كردم!!!! :wink: :wink: :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadkh
آدم ها با هم فرق مي كنن.ما بنابه نياز خودمون برنامه را تنظيم ميكنيم.
تاپيك بيشتر از منحرف نشه :arrow:
اما من بدون شوخی از ساعت 4 pmتا 8 pm و صبح از ساعت 7 الی 8.
فایده این تا÷یک این بود که فهمیدم مشکل ندارم.اخه چند تا از دوستان می گفتن تو دیگه کی هستی که روزی 3-4 ساعت وقتت را صرف اینترنت می کنی.
محمد جان ما هم كه نگفتيم چرا؟ فقط قصدمون يه شوخي بود عزيز دل انگيز!
منم روزی 1. 2 ساعت هستم :|
سلام
من كمتر از نيم ساعت در روز ولي نميدونم چرا زود اكانت تموم ميكنم !!:mrgreen: ولي شبها از 1 الي 3 ساعت آنلاين ميشم براي چت و دانلود و... :mrgreen: (چه كنيم معتاد پي سي ورلد و بروبچ اش هستيم ديگه :roll:)
من دقيقا روزي 3 تا 6 ساعت :lol:
چت نميكنم اما فكر كنم خيلي اروم و كم حرف هستم :oops:
منم که معلوم نیست
یه موقع میبینی که خوردم به بدبختی یه قرون پول ندارم کارت بخرم - خوب هیچی استفاده نمیکنم
ولی روزی هم بوده که ۲۵ ساعت در یه روز استفاده داشتم
در مورد مریضی روحی استفاده زیاد از اینترنت هم باید بگم من معمولا بخاطر آموزش و یادگیری علم کامپیوتر به اینترنت وصل میشم و سعی میکنم اصلا وقتم رو صرف چت و کارهای بدرد نخور نکنم و خوشبختانه حتی یاهو مسنجر رو هم نسب نمیکنم
و از طرفی هم چی کار کنم دیگه به سایتمون اعتیاد پیدا کردم و حتما باید روزی ۱-۲ ساعت کانکت بشم و بعدشم نعشه میشم میرم فضا و.....
نمونه اش همین الان که پس فردا کنکور دارم و هیچی هم نخوندم بازهم پی سی ورلد رو ول نمیکنم