داداش ...میدونم چون نمیخوام خیلی به گرافیک فشار بیاد چون مکال خودم نیست!!!!نقل قول:
من قبلا گرافیک خودمو بیش از حد اور کردم یه دفعه چیزای بنفشی اومد و صفحه بهم ریخت منظور من از این نویزهای بنفشه!!!مشکلی نیس؟:n17:
Printable View
داداش ...میدونم چون نمیخوام خیلی به گرافیک فشار بیاد چون مکال خودم نیست!!!!نقل قول:
من قبلا گرافیک خودمو بیش از حد اور کردم یه دفعه چیزای بنفشی اومد و صفحه بهم ریخت منظور من از این نویزهای بنفشه!!!مشکلی نیس؟:n17:
اون نویز های بنفش اگه فقط هنگام تصادف میاد، هیچ مشکلی نیست.نقل قول:
تا وقتی دمای گرافیک در حد مناسب باشه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد.
سلام.
دوستان من نسخه ی repack رو دان کردم ولی وقتی وارد بازی می شه می گه Sync. out of Range . راهی سراغ ندارین که بدون اینکه وارد بازی بشم رزولوشن رو تغییر بدم؟
ممنون
دوست عزیز اگر این مشکل خط ها رو توی بازیهای دیگه هم داشته باشید، مربوط به کمبود ولتاژ کارت گرافیک هستش که علت بیش از اندازه اورکلاک کردن و پایدار نبوده اون در هنگام پردازشه...نقل قول:
نه منظور من رو نگرفتید من میخواستم بدونید منظورم از اون خط های بنفش چیه گفتم که گرافیک رایانمو زیاد اور کرده بودم این بنفشا اومد ...نقل قول:
حالا این خط های بنفش تو بازی روی لپ تابم میاد که اصلا تا حالا اور نشده چه در حالت گرافیک بالا و چه کم؟!
OK:n13:
نه . ali007 راست میگه . مربود به کمبود ولتاژ کارت گرافیکه.:n02:
نقل قول:آقا منم همین مشکلو دارم :(نقل قول:
درست ولی فقط روی این بازی خط های بنفش میاد!!!!!نقل قول:
فکر کنم باید کارت گرافیک رو آپدیت کنم!!!:n02:
من نسخه ی black box این بازی رو نصب کردم اما موقع اجرا ارور میده.
میگه:
The program can't start because steam_api.dd is missing from your computer.
Try reinstalling the program to fix this problem
دوباره نصبش کردم اما درست نشد. مشکل از استیمه؟
همین استیم اصلی رو بریزم کار میکنه یا باید نسخه ی خاصی از استیم رو باید داشته باشم (نسخه ی کرک شده ای چیزی داره؟)
نقل قول:
این کرک رو دانلود کنید و تو محل نصب بازی کپی کنید فکر می کنم مشکل حل می شه.