همون LG IPS من باهاش کار کردم خوبهنقل قول:
اون ASUS IPS هم دیدم فقط نورش بیشتره اما رنگ های lg زنده تره
Printable View
همون LG IPS من باهاش کار کردم خوبهنقل قول:
اون ASUS IPS هم دیدم فقط نورش بیشتره اما رنگ های lg زنده تره
دوست عزیز هر چه که میخری فقط سامسونگ نخر :Dنقل قول:
من یک مدل 23A560H الان روبرومه که شدیدا ازش ناراضی هستم! خیلی تصویرش نویز داره که البته در مناطق تیره و فیلم ها به راحتی قابل تشخیصه!
دوستم هم یک مدل 20 سامسونگ داره اون هم همین مشکل رو داره!!!
ML239H یک چیز خیلی خوبی هست که متاسفانه دیگه نیست، من چنتا شو حتی پیدا کردم که فروشنده بهم گفت فروشی نیست!!:((
و پیش نهاد میکنم اگر که 2281VR پیدا کردی حتمن حتمن بخر :D بسیار زیباست و وارداتی هست فکر کنم از این ایرانی های آشغال نویز دار بهتر باشه
من به خاطر اینکه مدل هایی که میخواستم پیدا نکردم مجبور شدم بخرم و الان مثل سگ پشیمونم
والا بچه ها میگن ips واسه طراحا و گرافیستا خیلی عالیه اما من واسه بازی و فیلم میخوام و وب گردی به نظرتون همین 2281vr خوبه؟چشمو اذیت نمیکنه؟بعد ips همه مشخصات 2281 vr رو داره + پنل ips و فقط 30 تومن گرونتره حالا چی پیشنهاد میدین؟ کدوم؟با تشکرنقل قول:
این ورودی dvi نداره نمیخوام اما 2281 vr داره . حالا یه مانیتور ایسوس شاید بتونم پیدا کنم این مدلشو قراره ز بزنن اینم ips است نظرتون چیه؟ ML 229 Hنقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی کنید
ممنون گلم . اما از نظر مشخصات این سومی چیزی بیشتر از ml 229 h نداره ک . حالا ک ایسوس اصلا گیر نمیاد و نمیدونم تا کی باید صبر کنم اگه بخوام بگیرمنقل قول:
شما کجا هستید که گیر نمیاد؟
شیراز ...... تهران هم رفیق دارم تو بازار بزرگ کامپیوتر کار میکنه هر جا گشت گیرش نیومدنقل قول:
شیراز ...... تهران هم رفیق دارم تو بازار بزرگ کامپیوتر کار میکنه هر جا گشت گیرش نیومد شما اگه جایی رو سراغ درای پ خ کن برام داداشنقل قول: