تا جایی که میدونم برای موبایل و کامپیوتر ارز مبادله ای میدن!نقل قول:
در ضمن استور وینفون و اپ استور فکر کنم تحـریم نکرده ما رو... نهایتش با این لغو تحـریم این گوگل پلی باز شه!:n22:
Printable View
تا جایی که میدونم برای موبایل و کامپیوتر ارز مبادله ای میدن!نقل قول:
در ضمن استور وینفون و اپ استور فکر کنم تحـریم نکرده ما رو... نهایتش با این لغو تحـریم این گوگل پلی باز شه!:n22:
در عمل هیچ تاثیری جز تنوع بالاتر محصولات در ایران نخواهد داشت.همچنان با قیمتهای میلیونی لپتاپ و موبایل سروکار داریم . چون بحث ارزش پول ایرانه که در حال حاضر پایینترین ارزش در نرخ بین المللی رو داره
درسته از لحاظ منطقی نمی تونیم دلیلی برای کاهش قیمت پیدا کنیم ولی توجه داشته باشید که این قیمت گجت ها تو ایران صرفا براساس نرخ ارز نیست و واسطه گری خیلی تاثیر داره که با دلایل زیاد می خوان این قیمت رو توجیه کنن مثل خرید از واسطه بین الملی تو دبی و ....!
پس اگر اینا از بین برن کاهش قیمت قطعی هست !
ضمنا می دونید تو علم اقتصاد شرایط روانی وجوی یک سیستم ( حالا اقتصاد کوچک یا بزرگ و ...) خیلی موثره همین که شما مثلا آیفون رو بدون جو و اون هیاهو که ایجاد میشه بخرین کلی تاثیر داره تو قیمت !
به عبارت دیگه نمی تونن سر اون شرایط روانی که آره گوشی جدیده و نوبره و ....قیمت های فضایی رو توجیه کنن ! به دلیل اینکه که شما گوشی رو از نمایندگی رسمی می خرین !
یعنی اگه تو خارج گوشی عرضه شد با قیمت مثلا 200 دلار تا آخر عرضه همون 200 دلار قیمت داره.نقل قول:
من فکر میکنم که بالا بودن قیمت بخاطر گرونی ارزه!
دوست عزیز مشکل جای دیگست که اگه این حل بشه صد درصد قیمت پایین میاد ..نقل قول:
نود درصد بزندهای برتر کامپیوتری از شرکتهای اروپاییی امریکایی هستش . برای مثال برندهایی مثل اینتل یا amd یا Dell یا appel حتی زمانی که تحریم هم وجود نداشت یا خیلی سبک تر از الان بوده سابقه نشون داده که حاضر به همکاری با ایران نبودند . مگر اینکه الان این شرکتها به بازار ایران تمایل نشون بدند و نمایندگی مستقیم در ایران به وجود بیارند که در این شرایط حداقل قیمت کامپیوترهای خونگی به راحتی پایین میاد.که البته متاسفانه باز هم به خاطر ارزش پایین ریال و بهانه هایی چون پول اجاره مغازه و ... باید حداقل 2 برابر قیمت خرید کنیم (مگر خرید متسقیم و بی واسطه از نمایندگی مستقیم که دیگه حداقل بهانه بارنامه و اجاره و کوفت و زهرمار نداره )
ببینید مساله ارز که سرجاش هست و اهمیت خاص خودش رو داره اما علل روانی و اون سوء استفاده هایی که واسطه ها بلدن انجام بدن خیلی خیلی تاثیر داره !
مثلا تصور کنید nexus 7 قیمتش 200 دلاره با ارز 3650 هم حساب کنی باید بشه حدود 730 تومن + اصافه سود و ...حالا حدود 950 اما بالای 1200 هست الان بسته به مدل بالاترم میره !
تازه این روی یه گجت معمولی هست که گوگل ( اسوس ) با قیمت ارزون تولید کرده که همه بخرن و امکان افزایش بیشتر قیمت برای واسطه ها ..
شما افزایش قیمت وحشتناک رو روی گوشی های flagship و تبلت های حرفه ای مثل surface و ipad تصور کن !
بخش بزرگی از این قیمت وحشتناک دقیقا سر حربه های واسطه گری و اون جوی هست که درست می کنن بله چون اپل پس دست نیافتنیه !
همین htc one رو تصور کنید قیمتش چنده اما اینجا چند میدن که دلار 4 تومی رو هم رد می کنه !
اگر این تحرم ها برداشته شه که میشه قیمت ها افت می کنه بدون اینکه ربطی به مساله ارز داشته باشه !
به نظر من ترفند تبلیغاتی هست فقط و دیگر هیچ....
تا وقتی دلار پایین نیاد زیاد تغییر محسوسی نخواهیم دید
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
اگه قیمت تغییر کنه خیلی کم که اونم واقعی نیست به دلیل قیمت دلار
+ بعد انتخابات دوباره تحریمیم احتمالا
حالا فک کن اپل بیاد تو یه کشور جهان سومی نمایندگی فروش بزنه خیلی خنده دار میشه هذینه هاشون بیشتر از فروششون میشه
ایپد4 الان تو ارزون ترین حالت 3 تومنه حتی اگر بدون واسطه هم بخرید باز نزدیکای 3 تومن میگیرید
به نظر من اپ استور چندان چیز باحالی هم نیست که باشه یا نباشه هر چی خواستی میتونی تو نت پیدا کنی
آیپد چهار ارزونترین حالتش 1800 تومنه الکی جو ندید ، لطفا!نقل قول:
تفاوت بزرگش باز شدن اپ استورهای آنلاینه که خیلیا بهش نیاز دارن