ولی برای من یه مسئله ای پیش آمده
بعد از شارژ کاتریج پرینتر 1102w سر کاغذ های آ4 که پرینت میگیرم یکم دوده ای میشه (البته خیلی کم و توی همه صفحات دیده نمیشه ولی اکثرا هست) کجای پرینتر کثیف شده و چه طور باید بر طرفش کنم.
Printable View
ولی برای من یه مسئله ای پیش آمده
بعد از شارژ کاتریج پرینتر 1102w سر کاغذ های آ4 که پرینت میگیرم یکم دوده ای میشه (البته خیلی کم و توی همه صفحات دیده نمیشه ولی اکثرا هست) کجای پرینتر کثیف شده و چه طور باید بر طرفش کنم.
سلام عزیزان
اقا من گفتم بهترین تونری که می شه تو بازار تهیه کرد این مدل در قرمز ولی خودم امتحان نکرده بودم من هم به همین تنتیجه رسیدم که تونر کرونا در قرمز تو بحث گرافیک و تصاویر بهتر از در مشکیش هست ولی تو متن اگر کنار هم بگذاری یه تفاوتایی حس می کنی.
در مورد اینکه گفتی یه کمی سر کاغذ سیاه می شه. در پرینترت یه مقداری تونر ریخته شده که کاغذ رو کثیف می کنه اگر این باشه کم کم درست میشه ولی اگر کارتریج بطور مدام تونر بریزه تو پرینتر این سیاهی باقی می مونه یه نگاهی به پرینترت بنداز. ببین جای تونر ریجته یا نه
ممنون،نقل قول:
والا من توی کاتریج رو در آوردم و اطرافش رو نگاه کردم نشتی ایی ندیدم توی پرینتر هم نشتی ای نبود،
پیکاپ رو هم با گوش پاکن تمیز کردم، البته کثیف هم نبود.
سر کاغذ آ4 دقیقا وسطش جایی که پیکاپ کاغذ را میکشد و حوش پیک آپ، کمی بعضی مواقع خیلی کم کدر میشود.
خوبه اینم اضافه کنم من Print Density رو روی 5 گذاشتم، الان دیگه کاغذ چاپ شده هیچ تفاوتی با تونر اصلی نداره.
دوستان یه عکس براتون از مشکل پیش آمده گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام و ادبنقل قول:
پیشنهاد بنده اینه که کارتریج رو در بیارین و داخل پرینتر رو تمیز کنین قسمت هایی که دسترسی دارین مثل همین پیکاپ و ...سپس ی کارتریج تمیز دیگه بزارین و تست کنین اگه مشکل رفع شده بود معلومه مشکل از کارتریج هستش و در غیر اینصورت مشکل مربوط به پرینتر هستش... در اینصورت دوستان کمک مناسب تری به شما خواهند کرد
البته همین الان مواردی به ذهن میرسه اما به نظرم صلاح این هستش که شما نتیجه تست پیشنهادی رو بفرمائین سپس بنده اگه نظری داشتم خدمت جنابعالی ارائه کنم...
موفق باشین
سلام یه نگاهی کن وسط کارتریج دو تا تیغه پلاستیکی هست نه لاستیکی منظورم اینه که بلید رو فراموش کن دو تا طلق یکی در قسمت مصرفی و یکی در قسمت مخزن تونر اگر اونها کاملا نچسبیده باشن و یه مقداری باز باشن این اتفاق می افته
خوب هستید جناب خضوعی ؟نقل قول:
چند وقتی هست کمتر به انجمن سر میزنید ؟
والا من متوجه نشدم منظورتون رو،
ولی در لینک زیر کلی عکس هست،
اگه روی یکی از عکس ها نشون بدید کجا منظورتون هست ممنون میشم.
توی پرانتز،
من در هنگام شارژ گریس هادی برق نداشتم ،گفتم مواردی که لازمه خونه باشه رو به فرمایید که دفعه بعد که رفتم تونر کرونا بگیرم از ازشون تهیه میکنم، به نظرتون چیزه دیگه ای هم میمونه که بگیرم برای شارژ بعدی ؟
از گرفتاری زیاد کمتر سر می زنم
قربانت ببین دقیقا زیر مگنت و دقیقا زیر درام از یک طرف یه بلید هست و از طرف دیگه یه تیغه طلق شکل هست
اون تیغه طلقی شکل شاید باز شده یا خم شده یا چروک. تو شکل 9 با فلش مشخص شده و تو شکل 21 اون قسمت بالا هست .