در اتنهای کار موفق به کپی دیسکت فقل دار باfda 7 شدم ؟!
با سلام مجدد جناب مهدی خان من با توجه به آموزش خوب شما توضیحات زیر را نوشتم ؟؟!!
نقل قول:
ابتدا در Prepare for DOS Format تنظیمات را به صورت 1440 -Quad 1.44 mb - None انتخاب میکنم بعد وقتی به قسمت Analyse & Read Disk میرم با تنظیم
Number Of cylinders روی 80 ویا 79 و زدن تیک All tracks non-std جواب نمیدهد
و پیغام خطا زیر را میدهد :
Calibration Required Driva A: Density : Quad
اگر راه حل خاصی دارد یا باید تنظیمات ویژه دیگری صورت بگیرد لطفا" اساتید راهنمایی فرمایید
من با FDA6 هم امتحان میکنم ؟؟!!
ولی نفهمیدم چرا در FDA 7 با پیغام Calibration Required Driva A: Density : Quad مواجه میشم ؟؟
در ضمن با FDA 7 به روش زیر تونستم کپی درست بگیرم
و قتی پیغام خطای با لا را میدهد فلاپی اصلی را از درایو در آوردم و یک فلاپی خام در FDD قرار دادم سپس به قسمت Calibrate و دیسکت خام را Calibrate کردم
بعد مجددا" به قسمت Analyse & Read Disk رفته و دیسکت اصلی قفل دار را در FDD قرار دادم و بقیه مراحل را هم طبق فرمایشات شما در فایل آموزشی دنبال کردم که در اتنهای کار موفق به کپی دیسکت قفل دار با FDA 7 شدم
ولی بیشتر جهت فسمت دوم سوالم مراحم شدم
نقل قول:
در ضمن هیچ جوری نمیشود از شر این فلاپی خلاص شد و فقط فایلی که روی آن قفل است را کرک کرد ؟؟؟
قبلا" یک نرم افزار بود به نام CCUICA " Copy Control Shell Protection Remover" که وقتی فایل قفل گذاری شده با کپی کنترل را بهش معرفی میکریم آن را کرک میکرد و فایل دیگر بدون قفل کار میکرد اما وقتی برای این فایل این کار را انجام میده با پیغام زیر مواجه میشم :
Only DOS EXE Supported In This Version
آیا در این مورد هم کسی از دوستان Remover قفل کپی کنترل از فایل را برای برنامه های تحت ویندوز 3.1 سراغ دارد ؟
راستی با کپی کنترل ورزن 1.6 قفل گزاری شده است .
اگر لازم میدانید ایمج گرفته شده از فلاپی قفل دار را در جایی آپلود کنم تا از کمک شما و دیگر اساتید در مورد کرک فایل مذکور بهرمند شوبم ؟؟!!