اینجورایی هم که فک میکنی نیست!
رم 4 به بالا باشه، ویندوز 64بیت حداکثر سرعت رو بهت میده.
شما با خیال راحت 64بیت نصب کنید،فتوشاپ و ویژوال استادیو رو هم باهم باز کنید،هیچ مشکلی پیش نمیاد...
Printable View
اینجورایی هم که فک میکنی نیست!
رم 4 به بالا باشه، ویندوز 64بیت حداکثر سرعت رو بهت میده.
شما با خیال راحت 64بیت نصب کنید،فتوشاپ و ویژوال استادیو رو هم باهم باز کنید،هیچ مشکلی پیش نمیاد...
من خودم 4 گیگ رم دارم ویندوز 8 نسخه 64بیت با نرم افزار های معمول (معمول برای من) که نصبه (با انجام optimize روی رم) حدود 1.5 گیگ رم اشغاله. شما جواب می گیری ولی شاید کمی اذیت بشی (برای کار سنگین البته)
درمورد سیستم مورد نیاز اشکال از من بود که نیازمندی های پک کامل cs6 را دیده بودم که بالاترین نیاز را ذکر کرده بود که واقعا برای Pr و Ae رم 8 گیگ نیازه 4 برای کار، خوب جواب نمی ده.
فرق سیستم های عامل 32 بیت و 64 بیت مثل ویندوز سون یا XP در استفاده از پردازنده های 32 و 64 بیت است.
پردازنده 64 بیت توان پردازشی بیشتری نسبت به 32 بیت داره , که در واقع از تعامل بیشتر پردازنده با RAM ناشی میشه.
یعنی یک پردازنده 64بیت فقط وقتی می تونه بیشترین بازده رو بده که حداقل 4GB رم (RAM) داشته باشید.
در غیر اینصورت , از پردازنده 64بیت خود انتظار معجزه نداشته باشید.
بعضی از معایب و مزایا :
- پردازنده های 64بیت معمولا گرانتر از 32بیت هستند
- با استفاده از پردازنده 64 بیت , شما می توانید هم سیستم عامل 32 بیت و 64بیت را نصب کنید در واقع از هر دو پشتیبانی می کند.
آیا برنامههای 32 بیتی در ویندوز 64 بیتی اجرا میشود؟
پاسخ بله است! WoW64 این کار را برای شما میکند. Windows-on-Windows 64-bit یک نرمافزار شبیهساز است که برنامههای 32 بیتی را، اگر دارای فاکتورهای موردنیاز WOW64 باشند، در ویندوز 64 بیتی هم اجرا میکند. ولی اگر نداشته باشد کاری از دستتان ساخته نیست.
خیالتان راحت که اکثر نرمافزارهای شرکتهای معروف، اگر نسخه 64 بیتی نداشته باشند هم، در ویندوز 64 بیتی اجرا میشوند.
ممنون از همه عزیزان :n01: