بودجه هم یک و نیم
دوستان
هل من ینصرنی
مرا باری دهید برای خرید پرینتر رنگی a3
Printable View
بودجه هم یک و نیم
دوستان
هل من ینصرنی
مرا باری دهید برای خرید پرینتر رنگی a3
ویرایش............
خرید خوب و بدون ریسکی داشته باشی !
ویرایش............
ویرایش............
می تونی جوهر افشان بخری
اگر لیزری بخوای باید حدود 3 میلیون شاید هم بیشتر پول بدی
.نقل قول:
جناب خضوعی من سقف پرینتم تو هر سال بیش از هزار صفحه نیست و برای مصرف خانگی میخام چون پرینت a3 در بازار شده هزار تومان........
امروز از چند شرکت قیمت گرفتم از مارک اچ پی همه گفتند ما 7 هزار داریم و زیر یک میلیون فقط همین هست.
حال من نمیدونم با توجه به قیمت این که حتی 560 تومان هم میدن چی کار کنم.
7000 بگیرم یا کانون یا اپسن 1410؟
بازم میگم برای نقشه اپسن 1410 خیلی زیاده!!!علاوه بر اون 6 جوهر میخوره که بازم مصرفیش زیاد میشه از نظر هزینه!برای چاپ نقشه که نهایتا 4 رنگ کفاف میکنه!اون دستگاه مال فتو!اصلا برای فتو ساخته شده!روشم زده فتو اسمارت 1410!!!نقل قول:
اچ پی 7000 مخصوص همین کارای اداری و نقشه و متون و ....این چیزاست!روشم زده آفیس جت!
اگر می خواهی هزینه نکنی می تونی یه 1220 یا 1280 کارکرده بخری شاید 200 تومن هم نباشه ولی مشکل همشون جوهری بودنشونه
جوهری برای چاپ نقشه مگه خوب نیست؟
فکر کنم منظور دوستمون این بود که برای خرید چاپگر های جوهر افشان دست دوم باید خیلی دقت کرد و نهایت احتیاط رو به جانب داشت.چون چاپگر های جوهر افشان به طور کلی حساس هستن و به راحتی و با کمی سحل انگاری هد به دار باقی میپیونده یا اقلا نیمی از نازل ها مسدود میشن و اینکه اگر از جوهر نا مرغوب ریخته باشه توو دستگاهش طرف ممکنه هد تا حدودی گرفتگی پیدا کرده باشه و شاید بخری و بعد متوجه نشی و یه مدت دیگه خودشو نشون میده.نقل قول: