اطلاعات غلط به عرض رسوندن شما اون لینکی که گذاشتم یه نگاه بنداز همه چی دستت میاد.نقل قول:
خوبه خودتم قبول داری که 7670 کارتی نیست بشه باهاش بازی کرد.
Printable View
اطلاعات غلط به عرض رسوندن شما اون لینکی که گذاشتم یه نگاه بنداز همه چی دستت میاد.نقل قول:
خوبه خودتم قبول داری که 7670 کارتی نیست بشه باهاش بازی کرد.
اصلا اگه 7770 هم باشه برای کنسولی که میخواد نسل آینده باشه کمه به نظر من باید حداقل 7870 باشه تا بشه گفت نسل آینده تازه این حداقل هستنقل قول:
با تشکر از مصطفی عزیز، بخاطر تذکر بجای برخی موارد.نقل قول:
در این بین لازم دیدم که برخی موارد رو کمی توضیح بدم.
دوستان عزیز، اصولا مقایسه کمی و کیفی کنسول با PC از لحاظ کارایی در گیمینگ کمی ناعادلانه و غیر منطقی هستش. اگر کسی میتونه از
پس هزینه های مالی جمع آوری یک سیستم خوب بربیادش و براحتی اقدام به خرید قطعات سخت افزاری کنه، اصلا منعی برای بستن یک
سیستم قدرتمند وجود نداره. این درحالیه که یک سیستم قدرمتند با آینده نگری مناسب و کمی دقت در انتخاب، میتونه مدت قابل قبولی رو برای
به چالش کشیدن بازی ها به شما هدیه بده. اجازه بدین یک مثال براتون بزنم: خود من حدود 5سال پیش اقدام به جمع کردن یک سیستم مبتنی
بر معماری775 کردم. پردازنده ای که اونموقع قصد خریدش رو داشتم، از سریQ اینتل بود. این پردازنده دارای معماری45نانومتری و از خانواده
Yorkfield بود(مدلQ9400). بعد از مدتها که سیستم دچار کندی کمی در لودینگ بازی شد، اقدام به آورکلاکینگ پردازنده کردم و از قدرت خارق
العاده پردازنده های اینتل که همیشه بصورت بالقوه هستن، بهره بردم. هنوزم که هنوزه این پردازنده رو میشه در طبقه بهترینها دونست.
مقصود من از این مثال پی بردن به چند نکته بود: اول اینکه قدرت PC و پردازش اون اصلا با کنسولهای بازی به هیچ وجه قابل مقایسه نیست.
کنسول فرم دهی محدودی داره اما PC رو میشه با تعدد گرافیک، فرمهایی نامحدود گرفت(بسته به نوع بازی). کنسول بعد از مدتی، امکان
افزایش قدرت با دستکاریهایی که مربوط به میزان ولتاژ و فرکانس کاری هست، انچنان دارا نیست و عملا محدود به یک نوع خط سیر مشخص
هستش. اما PC با یک کولینگ خوب، قدرتی رو در آور پذیری نشون میده که گاهی باعث تعجب میشه.
مسئله بعدی که شاید توی ایران مهمترین مسئله باشه، قیمت سربه فلک کشیده ی بازی های کنسولهای نسل جدید هست که با اقدامات
امنیتی در برنامه نویسی و سایر موارد، عملا کرکینگ بازی رو مختل کردند و به ناچار(!!!) باید هزینه ای گزاف بابت بازیهای اورجینال پرداخت کرد.
نکته دیگه که از نظر شخصی خیلی مهم میدونم اون رو، علاقه به PC و لذت بازی با موس کیبرد هستش که برای شخص من هیچ ابزاری لذت
بازی با موس و کیبرد رو نداره.
با اجماع همه این موارد، میشه به یک نتیجه گیری درست و منطقی رسید تا بشه بهترین کارایی رو در مقابل هزینه ای که میکنیم، بگیریم.
خدا خیرت بده حامد جان.عزیز اورکلاکینگ روی لپتاپ جواب میده؟که منو تا 4 ماه دیگه راضی نگه داره؟
به علت ضغیف بودن قطعات برای اور و مشکلات دمایی و تهویه نامناسب لپتاپها اورکلاک خیلی برای اونها توصیه نمیشه.
خواهش میکنم دوست عزیز.نقل قول:
در مقوله آور اساسا هیچ لب تابی نمیتونه خوب ظاهر بشه و همونطوریکه علیرضا هم اشاره کرد، کولینگ ضعیف لب تاب بزرگترین ضعفشه.
یک تکه بودن قطعات و فاصله بسیار نزدیک اونها به هم، شاید کار رو به اتیش سوزی هم بکشونه!!!
به هیچ وجه توصیه نمیکتم، حتی0/0001 به قطعات ولتاژ یا فرکانس بدین. چون نتیجه دلخراشی بدنبال داره.
دوستان پول جور شد!3500تومان کیس میخوام ببندم.حالا با خیال راحت بهترین سیستم رو معرفی کنین...
گراف رو انویدیا بگیرم یا ای تی ای؟رم باس چند بگیرم؟
سیستم اولی را که در اخر صفحه ی اول معرفی کردم توصیه می کنم،گرافیک هم در رده ی کارت های زیر 1 الی 1/5 میلیون صرف با خرید AMD یا همان ای تی ای است و بازدهی بیشتری را با پول کمتر نسبت به nVIDIA ارائه می دهد البته کارت های گران قیمت nVIDIA هم بسیار عالیست.نقل قول:
دیگه پول مشکل نداره.من یه گشتی زدم.لطفا نظر بدین.
Intel Core i7 3820 4Core 10Mb Cache
Asus HD7950-DC2 DirectCU II -3Gb ddr5
Corsair Vengeance 4Gb D3 Dual Channel Kit 2 adad
ما بقیش دیگه نظر دوستان عزیز رو میطلبه.مرسی از لطفتون.فقط مادربرد و پاور یهچی معرفی کنین که جواب اون قطعات رو بده...