به نظر من روش خوبي نيست.همون ويندوز عوض كنيم به كل بهتره
Printable View
به نظر من روش خوبي نيست.همون ويندوز عوض كنيم به كل بهتره
نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
مسعود جان باشما موافق نيستم بعضي وقت ها كه يه فايل ناقصه خيلي به كمك آدم مي ياد و از نصب مجدد ويندوز آدم رو راحت مي كنه البته منده به نوع مشكل ;)
خوب هر كس نظري داره.من كه به شخصه عوض كردن ويندوز ترجيح ميدم البته نه براي مشكل هاي پيش پا افتاده.ولي هر ماه يكبار اين كار انجام بدي خيلي خوبه.چون من انتي ويروس نصب نميكنم و خوشم نمياد اصلا.نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی نکرده یک روز هم یک ویروسی مثل جیفو گرفتار بشی :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
اون وقت قدر آنتی ویروس رو می فهمی همین الانش هم قول میدم یک سری ویروس روی کامپیوترت موجود باشه
عوض کردن ویندوز ربطی به جلو گیری از ویروس نداره :rolleye:
نه عزيز مطمئنم كه ويروس تو كامپوترم نيست،چون من هر 3-4 ماه يكبار نصب ميكنم انتي ويروس چك ميكنم اگر وجود داشت پاك ميكنم .در ضمن من دو تا از درايوام به كل خاليه.هر چي اهنگ و شو و .. داشته باشم تو درايو D هست.به اين دليل هم فقط درايور D پره كه عادت دارم چيزايي كه به نظرم اشغاله رو پاك كنم.مثلا بعضي ها ديدي كه البوم هاي 10 سال پيش هم دارن.ولي من حتي البوم هاي امسال هم اونايي كه ارزش گوش دادن باشه رو ميذارم باشه،بازم بعد مدتي پاك ميشه يا شو هم همينطور و اصلا هم فيلم نميريزم تو PC.نقل قول:
نوشته شده توسط ali_golden
به همين دليل ويروس زياد ندارم.با يك ماه عوض كردن ويندوز اكبند ميشه
خسته شدم از بس تايپ كردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك سر به اينجا بزنيد
اينجا به درستي توضيح داده
با تشکر از شما کار خوبی می کنی که نگه نمیدارینقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
ولی من خودم شخصا چون از CD بازی خوشم نمیاد تمام نرم افزارها رو بر روی هاردم نگه داری می کنم و برای محافظت از آنها مجبورم یک آنتی ویروس توپ همیشه رو سیستمم باشه . :happy:
موزیک هم که نگو تقریبا یک آرشیو کامل از قدیمی تا جدید دارم حتی اون هایی که به دردم نمیخوره ولی زیاد اهل فیلم نیستم البته فایل های MP3 , DAT خیلی کم پیش میاد که ویروس بگیرن من بیشتر ناراحتیم رو فایل های EXE هست که خدایی نکرده آسیبی بهشون نرسه . :sad:
در ضمن بابا حالا حونی به این زودی با دو خط تایپ خسته شدی :sad:
با تشکر مطالب جالبی بود که همین موضوع رو هم شامل می شد . :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط jafar_hoggt