-
ميتونم يه كار ديگه هم كنم و اون اينكه همه چيز سر جاش 310 فقط يه رم 256 رو بر ميدارم.
يه مطلب ديگه اينكه مانيتور اينو اگه كسي خواست ميفروشم. مدل سامسونگ Sync Master DFX 1793 فقط 10 روزه از کارتونش در آوردم و تا شهریور 87 هم گارانتی داره، 10 روز پیش نقدی 125 خریدم (با فاکتور) اگه کسی اینو هم خواست یه قیمتی کم کنه از قیمت اصلیش و اینو هم سریع بخره،
راستش من تا ساعت 9 و 10 صبح فردا دوشنبه وقت دارم و میخوام بریم مسافرت و اگه نتونستم بفروشم رفت تا شنبه و یکشنبه هفته دیگه که برمیگردم.
-
باسلام
آقا محمد رضا باید عرض کنم قیمت خرید شما مهم نیست بلکه قیمت روز مهم است الان مونیتور شما آکبندش 108 تومان است در ضمن قیمت سی پی یو هم که دوستمون 105 حساب کرده الان90تومان است .
پیشنهادمن کل سیستم با مونیتور 390
یا حق
-
بابا بامرام الان همه در حال پیش اند و تو در حال پس!! 15 تومان بزار روش مال شما، دیگه من بی اندازه پایین اومدم شما هم فکر کن یه کم گرون خریدی!! راه دوری نمی ره، نهایتش پولت تو جیب بچه محلت میره، حالا بزار 2زار هم بچه محلت بیشتر بفروشه!! دیگه نه نیار!
بابا بزار بقیه فکر کنند بچه نارمکی ها چقدر هوای همو دارند!
-
با سلام
آقا محمد رضا خودت می دونی که من کم نگفتم یعنی قیمتی گفتم که نه سیخ بسوزه نه کباب.
من هم مصرف کننده هستم و برای خودم می خوام وگرنه اگر برای خرید و فروش بود که خودت می دونی چند می گفتن.
در ضمن من سیستم کامل را گفتم چیزی کم نکنی با همون قطعات که گفتی و مونیتور 390 آخر آخرش تازه باید 90 تومن قرض کنم.
راستی تو که اینقدر فروم بازی چرا می خواهی سیستمت را بفروشی؟ اون هم سیستمی که تازه جمع کردی؟
مشکلی داره؟
مونیتورت گارانتی سام است؟
در ضمن تو اگر هوای بچه محلت را داشته باشی چی میشه؟ دیگه نه نیار 390 خیرش را ببینی
یا حق
-
هنوز نفروختم.
كسي خريدار نيست؟