اگر شما هارد جامد تهیه کنین و سیستم عاملتون رو روی اون نصب کنین سرعت و پرفرمنس سیستمتون بطور قابل ملاحظه ای بالا خواهد رفت.نقل قول:
اگر شما هارد جامد تهیه کنین و سیستم عاملتون رو روی اون نصب کنین سرعت و پرفرمنس سیستمتون بطور قابل ملاحظه ای بالا خواهد رفت.نقل قول:
تاثیر که داره ولی یه چیزی که همیشه باید در مورد جمع کردن یه سسی خوب بهش تو جه کنی اینه که کانفینگ سیس اصلیتونو سعی کنید با تو جه به بود جتون بهترین هارو برداید و زیاد ریو قطعات حاشیه ای تمر کز نکنید مثل خرید مثلا هارد ساتا3 یا ssd چون این موارد هم بعد ها قابل خرید و استفاده خوا هد بود خصوصا این که وضعیت بازار این رو زه ادر مورد خصوصا هارد و درایو جامد ها تعریفی نداره - وا ونطور که به نظر میاد طی ما های اتی این اقلام ارزانتر خوا هند شدنقل قول:
پیشنهاد من اینه که فعلا از همون هارد معمولی برای نصب وین و برنام ها استفاده کنید ودر صورت امکان ودر شرایط بهتر امکان به خرید این قطعات کنید -این میتونه به این صورت هم باشه که شما هزینه این قطعات رو از رو سیس کنونی هم میتونید کم وبعد ها خرید کنید به هر حال تمام این ها نظر شخصیه و انتخاب اخر خود شمایید
تاثیر که داره ولی یه چیزی که همیشه باید در مورد جمع کردن یه سیستم خوب بهش تو جه کنی اینه که کانفینگ سیس اصلیتونو سعی کنید با تو جه به بود جتون بهترین هارو برداید و زیاد روی قطعات حاشیه ای تمر کز نکنید مثل خرید مثلا هارد ساتا3 یا ssd چون این موارد هم بعد ها قابل خرید و استفاده خوا هد بود خصوصا این که وضعیت بازار این رو زه ادر مورد خصوصا هارد و درایو جامد ها تعریفی نداره - وا ونطور که به نظر میاد طی ما های اتی این اقلام ارزانتر خوا هند شدنقل قول:
پیشنهاد من اینه که فعلا از همون هارد معمولی برای نصب وین و برنام ها استفاده کنید ودر صورت امکان ودر شرایط بهتر امکان به خرید این قطعات کنید -این میتونه به این صورت هم باشه که شما هزینه این قطعات رو از رو سیس کنونی هم میتونید کم وبعد ها خرید کنید به هر حال تمام این ها نظر شخصیه و انتخاب اخر خود شمایید
سلام دوستان تشکر از همتون.پس مجبورم فعلا صبر کنم چون واقعا قیمتها الکی شدن معلوم نیست ارزون بشه یا که گرونتر شه