HP DV6t-7000نقل قول:
Printable View
HP DV6t-7000نقل قول:
دوست عزیز اگه شما منظورتون صفحه نمایشه لب تابه باید بگم که hd هستش و در مقایسه با سایر برندها هم رده کیفیت چشمگیر تری داره ولی FHD نیستش چون لب تابهای با صفحه نمایش فول اچ دی هم خیلی تو بازار کم هستن من فقط مدل asus n56 حضور ذهن دارم که FULLHD هست در ضمن قیمت بالایی هم مستلزم میشن اما اگه منظور شما توانایی پخش هستش ، لازمه که ذکر کنم تمامی لب تابهایی که گرافیک مستقل دو گیگ دارن اکثراً قابلیت پخش همزمان 2 ویدو FHD رو دارن مخصوصاً این سری که 7670m HD روش گذاشتن امیدوارم که واضح راهنمایی کرده باشم و جوابتون رو گرفته باشید .
اینم از لینک مدلی که خیلی مشابه این سری هستش ( از لحاظ ظاهر که یکیه و سخت افزارشم همونه ) و کلی اطلاعات مفید بهتون میده
http://www.notebookcheck.net/Review-HP-Envy-m6-1101sg-Notebook.87421.0.html
وقت کنم حتماً یک سری تصاویر از ویژگی های نرم افزاری و امکانات داخلی واستون قرار میدم.
من دیروز یکی خریدم. به قیمت 2.750.000....از پایتخت(91/11/11)
آیا داخل جعبه به جز خود لپ تاپ و شارژر و آداپتور و 2 تا برگه کوچیک (راهنمای خلاصه)چیز دیگه ای نداره؟؟ مثل دفترچه راهنما(کامل) و یا هدفون؟؟؟
آیا امکان داره باتری اصلی رو با یک باتری دیگه جایگزین کرده باشند؟
آیا نمیشه هارد رو با ویندوز اورجینال پارتیشن بندی کرد؟؟؟
نقل قول:
خیلی خیلی تبریک میگم سیامک جان مبارکت باشه و فنش برات بچرخه ... و بعدشم واسه خودم خوشحالم که میتونیم اطلاعاتمون رو شیر کنیم
1- داخل جعبه دقیقاً همین اقلامی که ذکر کردید هستش
2- دفترچه راهنما و همه درایور ها رو باید مستقیماً از سایت hp بگیرید منتها یک سی دی ریکاوری هم باید باشه که این بی انصاف ها تو گارانتی برش میدارن
3- چون این سری تازه اومده لوازم جانبیش خیلی کم هستش مطمئن باش باتریت اصل هستش
4- دوست عزیز اشتباه منو تکرار نکن قبل از هر کاری با نرم افزار norton chost یک بکاپ از ویندوز اصلیت بگیر که مطمئنن خیلی به کارت میاد ( بعد ها قدر این نصیحت رو میدونی ) درسته که میتونی از طریق f11 ریکاوری کن ولی این در صورتیه که سراغ پارتیشین بندی هاردت نری!
این مطلب مطمئن باش خیلی کمکت میکنه
EASEUS Partition master 9.1.1 یک نرم افزار پارتیشین بندی تحت ویندوز هستش که خیلی عالی فقط با drag&drop میتونی حجم درایو رو تغییر بدی یا درایو جدید ایجاد کنی اصلاً هم تحت dos یا boot نیستش فقط کافیه یه اطلاعات مختصر از پارتیشین بندی و primary بودن (حد اکثر 4 تا ) که شامل درایو ویندوز ، درایو hp ، درایو recovery حتماً میشه و اگه دست به درایو های hp و recovery بزنی دیگه از طریق f11 نمیتونی ریکاوری کنی و یعنی خدا حافظی با ویندوز اورجینالت پس دوست عزیز فقط همون تک درایو c رو که داری از طریق انتخابش و بردن موس در لبه حجم مستطیل شکل و کم کردن حجم به هر چند درایو که میخوای تقسیم کن و یادت باشه نوع درایو ها رو logical بگیری در آخر به تغییراتی هم که در گوشه پایین نرم افزار بعد هر مرحله از کاری که انجام میدی دقت کن در آخر اگه موردی ندیدی روی apply کلیک کن هر جا هم حس کردی که خطا رفتی کلاً نرم افزار رو ببند و دوباره از نو انجام بده ، به همین آسونی میتونی بدون دست زدن به ویندوز اورجینالت ، هاردت رو پارتیشین بندی کنی.
پرنس دارک عزیز، من هم خیلی خوشحالم که کسی مثل شما هست که این اطلاعات رو شیر میکنه برای کسانی که این لپ تاپ رو دارند،...خرید این لپ تاپ هم با مشاوره شما و عزیزان دیگه ایی که تو این فروم دوست داشتنی هستند انجام شد.
پرنس جان،پس با این نرم افزار که معرفی کردین ، ریکاوری با F11 انجام نمیشه دیگه? و حتما باید با تورتون ،بکاپ بگیرم?
یه سوال دیگه :
امروز PES2013 نصب کردم......کیفیت گرافیکی بازی اونجور که من انتظار از یه همچنین سیستمی رو داشتم نداره، و بعضی وقت ها به طور خودکار از بازی خارج مبشه و ارور نا مشخصی میده......در ضمن تو قسمت گرافیک، PES2013 رو گذاشتم تو high performance.
از لطفت ممنونم سیامک جان
در مورد نرم افزار معرفی شده اگه فقط پارتیشین بندی رو رو درایو C (که یک درایو هم بیشتر ندارید!) انجام بدید و فرضاً به یک درایو C از نوع primary و چند درایو logical تقسیم کنید در صورتی که اصلاً کاری با درایو های دیگه نداشته باشید مشکلی پیش نمیاد .
ولی اگه حتی چند مگا بایت از حجم درایو recovery که بیست و خورده ای گیگه یا درایو hp که چند مگه کم یا اضافه کنید وقتی که restart کنی و شارژر رو هم وصل کنی با زدن f11 بخوای recovery کنی دو حالت ممکنه پیش بیاد :
1- یا اصلاً وارد محیط ریکاوری نمیشه و یک متن رو نمایش میده که باید restart کنی 2- یا وارد ریکاوری میشه ولی گزینه recovery غیر فعال شده که این حالت مثل وقتیه که بدون وصل شارژر وارد این محیط میشی
در مورد نورتون چاست هم باید بگم که درسته که میتونید از درایو ویندوزتون بک آپ بگیرید ولی برای ریختنش حتماً باید سی دی بوت نورتون چاست اون رو داشته باشید چون خواستید رو یک درایو primary که ویندوز روشه ریکاوری کنید که مسلماً از طریق ویندوز نمیشه ، یک پیغام میده که برای ریختن این ریکاوری از ویندوز باید ری استارت کنی و دیسک بوت نرم افزار رو قرار بدی. ولی برای درایو های logical مثل درایوهای recovery,hp خود لب تاب مشکلی نیستش و از طریق همون نرم افزار جوابگو هستش
پس باید با ورژنی کار کنید که هم شامل نرم افزار و هم دیسک نسخه بوت از نرم افزار نورتون چاست باشه که مجموعاً با هم کامل میشه نرم افزار برای درایو های غیر ویندوز و برای ویندوز هم همون نرم افزار+دیسک بوت
یه مطلب هم تا یادم نرفته بگم اگه از طریق restart کردن و وصل شارژر با زدن f11 بخوای recovery کنی و گزینه recovery رو انتخاب کنی لب تاب ریست کارخانه میشه که کلاً به حالت صفر بر می گرده و یک فرآیند زمان بره در کل برای حالت اضطراری هستش نه اینکه تا یک مشکل کوچیک داری این کار رو انجام بدی و اینم بگم که با این کار پارتیشین بندی هاردتون از بین میره و به همون حالت تک درایو بر می گرده این راهکار رو برای جلوگیری از انتشار ویندوز اورجینال گذاشتن ...
در کل به این نتیجه میرسیم که بهترین راه کار اینه که :
1- یا از همون ابتدا از طریق نرم افزاری که واسه پارتیشن بندی معرفی شد هارد رو پارتیشین بندی کنید و قبل از ریختن برنامه اون رو رو pc تست کنید بعد بریزید که طول عمر ویندوزتون بالا بره.
2-یا از طریق norton chost بخواید ویندوز اورجینال رو بریزید که پارتیشین بندی قبلی هاردتون هم دست نخوره و اطلاعاتتون از بین نره.
و مطلب تکمیلی در زمینه ویندوز هم اینکه من خودم بشخصه ویندوز های سون در چند ورزن رو نصب کردم که کلاً با افکت های گرافیکی که از طریق کلید های سری ..F اجرا میشدن مشکل داشتن و در مواردی هم که میومدن روند ویندوز کند میشدش ویندوز 8 رو هم که نصب کنید با تمامی درایور هاش تو سایت که براش قرار داده شده wifi از طریق فشار دادن دکمه مربوطه از رو کیبرد فعال نمیشه و حتماً باید از طریق نرم افزاری و محیط ویندوز خاموش یا روشن شه اینجاست به اهمیت ویندوز اورجینال با درایور های نصب شده پی می برید.
خوب میرسیم به مشکل تون با گرافیک
جهت اجرا بازی با گرافیک amd باید این سری از کار ها رو انجام بدید :
1- با کلیک راست بر روی باتری hp power manager رو انتخاب کنید و از کادر باز شده که سه حالت انتخاب میزان شارژ دهی هستش روی high performance قرار بدید.
2- دوباره با کلیک راست بر روی باتری تون power option رو انتخاب کنید و بر روی change plan settings کلیک کنید در صفحه باز شده بر روی change advanced power setting کلیک کنید و در پنجره باز شده چک کنید که ati graphics power setting در زیر شاخه اش ati powerplay setting حتماً روی Maximize مقدار باشند.
3- با کلیک راست رو دسکتاپ و انتخاب graphics properties حالت gaming رو انتخاب کنید بر روی gaming preformance کلیک کنید بر روی standard 3d settings کلیک کنید در تنظیمات اشاره گر رو از balanced به quality تغییر بدید و apply رو بزنید .
4- دوباره با کلیک راست رو دسکتاپ و انتخاب graphics properties حالت power رو انتخاب کنید power play رو کلیک کنید چک کنید که بازم دو مقدارش بر روی Maximize باشه.
5- دوباره با کلیک راست رو دسکتاپ و انتخاب graphics properties حالت power رو انتخاب کنید منتهی اینبار switchable graphics رو کلیک کنید با انتخاب browse آدرس جایی که محل اصلی بازی و خود آیکونی که باهاش بازی رو اجرا می کنید بدید.
6- در آخر با کلیک راست رو دسکتاپ و انتخاب configure switchable graphics چک کنید که آیا بازی تو لیست قرار گرفته اگه نبود میتونید دوباره آدرس دهی کنید.
7- آخرین مرحله تنظیمات خود بازیه که ازآیکن setting در محل نصب بازی در سر برگ display مقدار picture quality رو medium بذارید و گرافیکم رو medium یا normal بذارید و سر برگ specifications رو هم چک کنید ببینید با چه گرافیکی اجرا میشه اگه داخل بازی هم تنظیمات گرافیکی داشت و کماکان مشکل داشتید میتونید اونها رو هم کم کنید تا مشکلتون حل شه.
پرنس دارک عزیز، واقعا من رو شرمنده کردین از این همه توجه و صرف وقت برای رفع مشکل من.
من در مورد مشکل شماره یک،در حال بررسی هستم.
اما مشکل دومی یعنی گرافیک،تا حدی گرافیک بهتر شد ،به خاطر اینکه لپتاپ تو مود power saving بود و الان تو حالت high performance هست....اما باز در حین بازی ،از بازی خارج میشه،اما فروشنده بازی گفت باید نرم افزار کارت گرافیک آپدیت شود،الان دارم دنبال فایل آپدیت میگردم.