خوب دوستان من از کجاش قلمه بزنم؟ و چه شرایطی باید برای قلمه زدنش فراهم کنم؟ امروز صبح رفتم یکم برگاشو بو کردم صاحب مغازهه حسابی چپ چپ نگام کرد
Printable View
خوب دوستان من از کجاش قلمه بزنم؟ و چه شرایطی باید برای قلمه زدنش فراهم کنم؟ امروز صبح رفتم یکم برگاشو بو کردم صاحب مغازهه حسابی چپ چپ نگام کرد
صاحب مغازه کلی پولشو داده احتمالا یا شایدم فک کرده معتادینقل قول:
از یکی از ساقه هاش که یکم جون دار تره اما زیاد اهمیت نداره
فقط مواظب باش این دفعه صاحاب مغازههه نزندت
خوب آبش رو چجوری باید تهیه کنم؟گرم باشه یا سرد؟جاش چی ؟نقل قول:
آب خاصی نمیخواد باید خنک باشه:n06:
جاش چی خانومی؟جلوی نور آفتاب باشه؟جاش گرم باشه یا سرد؟آبش چند وقت یه بار باید عوض بشه این سوالات منو زود جواب بده خانوممنقل قول:
گیاه شاهدانه همون ماریجونا هست که خاصیت درمانی و به قولی اعتیاداوری هم داره.
البته برای کاشت و پرورش به عنوان ماده مخدر احتیاج به شرایط خاص نگهداری داره مثلا فقط گیاه ماده خاصیت مخدر داره و در اول رشد باید گیاه ماده رو از گیاه نر جدا کرد و یه سری شرایط دیگه.
به عنوان گیاه تزینی اگه بخواید پرورش بدید زیاد سخت نیست فقط نور نسبتا زیاد و الان که فصل سرما هست زیاد جاش سرد نباشه زود بزرگ میشه.
البته فکر نکنم از تخمهای که عطاریها و یا مثلا برای غذای پرنده ها استفاده میشه رشد کنه و تخمش باید بارور باشه.
بارور شدن نمیخواد کهنقل قول:
البته فکر نکنم از تخمهای که عطاریها و یا مثلا برای غذای پرنده ها استفاده میشه رشد کنه و تخمش باید بارور باشه.
اونارو تفت میدن که کسی نتونه ازش چیزی کشت کنه
دوستان من قلمه ای رو که زدم انداختم دور
از وقتی که گذاشتمش تو اطاقم دچار سرگیجه میشدم
بهتون توصیه میکنم اصلا نکارین گیاه خانگی خوبی نیست
فکر نمیکنم دیگه یه قلمش تا این حد تاثیر داشته باشه احتمالا شما یا حساسیت داشتین یا چیزی دیگه بوده.نقل قول:
ولی خب بو و عطر زیادی داره این گیاه و ممکنه بوی این گیاه اذیت کنه.
در کل اصلا گیاه تزئینی نمیشه حساب کرد این گیاه رو و گیاهان گلخونه ای بهتری میشه پرورش داد.
من که بهت گفتم اعتیاد آوره مهرسا جون
تو قبول نکردی
من این گیاه رو خوب می شناسم