نقل قول:
نوشته شده توسط user1588
باسلام
عزيز جان باز هم از شما متشکرم واقعا خسته نباشي
براي من اين سوال مطرح شده که اين خدمات کامپيوتري ها چطور در کمتر از 10 دقيقه بعد از اسمبل کردن سيستم
به راحتي هارد به هارد ميکنند و يک ويندوز xp که تعدادي نرم افزار هم روش نصب شده(معمولا به همراه تعدادي
فايل ويروسي ناقابل)به شما تحويل مي دهند ، و اين در حالي که مشخصات سيستم اونها با سيستم جديد شما تفاوت
عمده داره . و حتي سيستم هاي جديدي هم که اسمبل ميشن با هم تفاوتهاي عمده اي دارند ولي روي همه اونها
يک عمل رو انجام مي دهند . :blink:
سلام دوست من ...
اولا چنین چیزی بعید به نظر میاد !
ولی یه چیزی به ذهنم میرسه که نمی دونم می تونه عملی باشه یا نه ، چون تا حالا امتحان نکردم !
1 . یه ویندوز نصب کنید .
2 . به مسیر زیر بروید :
کد:
Control Panel\System\Hardware\Device Manager
3 . تمامی Device ها رو پاک کنید ، سیستم رو Restart کرده و آن رو بوت کنید و از ویندوز خود یه Image نقلی بگیرید ...
نقل قول:
نوشته شده توسط niloofar khanum
سلام جناب دنجر
اول از برنامه قشنگتون تشکر کنم واقعا زیبا بود.
مخصوصا اینکه توضیحات آموزنده و کامل بودن
سلام به شما کاربر محترم ...
امیدوارم حالتون خوب و خوش باشه .
عضویت شما رو در این سایت تبریک میگم .
از اینکه مقاله ، مورد پسند شما قرار گرفته خوشحالم .
نقل قول:
فقط چند تا سوال دارم :
اگه ایمج ویندوز رو رایت کنیم و وین رو فرمت کامل( یا F-Disc ) کنیم ، سخت افزارهایی که برای نصب نیاز به CD دارن مثله مدم با نصب ایمج ، نصب میشن ؟؟
اگه قبل از گرفتن Image ، درایور سخت افزارهای سیستمتون رو نصب کرده باشید و بعدش Image گرفته باشید ، مشکلی نیست و خواهید دید که پس از Restore کردن ، تمامی سخت افزارها نصب هستند .
مثلا من گرافیک و مودمم رو نصب می کنم ولی صدا رو نصب نمی کنم و بعد یه Image از ویندوزم می گیرم ...
پس از Image گیری ، درایو ویندوزم رو فرمت می کنم و یا تمام پارتیشن ها رو پاک کرده و مجددا پارتیشن بندی می کنم ، بعد میام این Image رو به اصطلاح Restore ( بازیابی ) می کنم ، پس از بازیابی Image ، ویندوز با تمام مشخصات قبلی بالا میاد و نیز گرافیک و مودم نصب هستن اما صدا نه !
چون قبل از Image گیری فایل های مورد نیاز برای راه اندازی صدا به سیستم انتقال نیافته بود !
نقل قول:
قسمتهای مربوط به توضیح پایین و سوییج F32 رو متوجه نشدم:
"این برنامه هر نوع پارتیشنی را Support می کنه ، مانند FAT16 ، FAT32 ، NTFS و نیز تمامی پارتیشن های Linux "
اگر از Partition ی با فایل سیستم FAT16 ایمیج گرفته باشید هنگام بازیافت ، درایو مقصد نمی تونه FAT32 یا NTFS باشه و به صورت غیر فعال نشون داده میشه !
مگر اینکه هنگام اجرای نرم افزار Ghost از سوئیچ F32 استفاده کنید ، که در این صورت مجوز این کار به شما داده می شود !
اگر شما روی سیستمتون از سیستم عامل Linux استفاده می کنید و می خواهید که از آن یه Image بگیرید ، این برنامه پارتیشن های Linux را هم پشتیبانی می کنه .
نقل قول:
استفاده از سوییچ ها مثلا RB , PWD , .. در کدوم مرحله اس ؟ همون اول اجرا به جای پسوند exe میشه سوییج ها رو ردیف کرد ؟؟
وقتی می خواهید برنامه ی Norton Ghost رو اجرا کنید باید سویچ ها رو در ادامه ی آن ردیف کنید ...
مثلا من هنوز برنامه ی Norton Ghost رو اجرا نکردم و الان میخوام اونو اجرا کنم .
فرض می کنیم که این برنامه در درایو E و در پوشه ای با نام Ghost قرار داره ، به شیوه ی زیر عمل می کنیم :
کد:
A:\>E: { Enter }
E:\>CD Ghost { Enter }
E:\Ghost>Ghost.exe -RB -PWD -Split=690 -NOAUTO { Enter }
نقل قول:
وقتی این دستور رو می نویسم: E:\>CD Ghost پیغام خطا میده باید جاش بنویسم: E:\Ghost\Ghost. سوییج هم قبول نکرد.
شما ابتدا باید وارد اون درایوی بشید که برنامه ی Ghost.exe در آن قرار داره ...
بعد باید وارد اون پوشه ای بشید که Ghost.exe در آن قرار داره ...
کد:
E:\>CD Ghost { Enter }
حالا باید برنامه رو با سویچ های مورد نظرتون اجرا کنید ...
کد:
E:\Ghost>Ghost -RB -PWD -Split=690 -NOAUTO { Enter }
نوشتن پسوند فایل های COM ، EXE و BAT اجباری نیست .
البته اینا رو همه در مقاله توضیح دادم ...
نقل قول:
وقتی برنامه بوت رو رو دیسک میریزم این ارور رو میده : البته کامل بوت می کنه .
, error on track77.adress mark not founddisk
مشکل از دیسکته !
احتمالا Bad Sector داره ...
از یه دیسکت نو استفاده کنید .
نقل قول:
اگه برنامه بوت طوری بود که میشد به جای فلاپی رایت هم بشه به نظرتون بهتر نبود ؟
باید سفارش بدیم واسه ت بسازن :laughing:
نقل قول:
بازم از تلاشتون ممنونم مثله همیشه عالی بود .
یا علی.
قابل شما رو نداشت ...
علی (ع) نگهدارتون ...
همیشه سبز باشید .
نقل قول:
نوشته شده توسط user1588
با سلام
چند روزي است که از دوست عزيز ما ، جناب Mb _ Danger خبري نيست اميدوارم هر کجا هستي سالم ، موفق و
مستدام باشي.
سلام به شما دوست عزیزم ...
از اینکه دیر جواب دادم معذرت می خوام .
وقت نکردم :blush:
امیدوارم شما هم موفق و پیروز باشید .