کیبورد و موس مایکروسافت میشه خرید با این قیمت ؟؟
Printable View
کیبورد و موس مایکروسافت میشه خرید با این قیمت ؟؟
برای مانیتور به نظر من LG LED "20 E2060S گزینه خوبیه.
برای موس و کیبرد هم برند Logitech انتخاب خوبیه. بهتره برین در بازار و همونجا مدل مدنظرتون رو انتخاب کنین.
در مورد مانیتور کاملا موافقم.نقل قول:
اما اگر استارتر عزیز، زیاد گیمر حرفه ای نیستن، خرید برند لاجیتک کمی ایشون رو به خرج اضافه میندازه.
اگر کاربرد معمولی دارین خرید ستهای دیگه هم میتونه کار راه انداز باشه.
ولی خب اگر گیمر هستین و سخت پسند لاجیتک و رازآر رو در لیست انتخاب بهترینها قرار بدین.
ارزون ترین موس غیر اپتیکال(لیزری) چیه ؟؟ چه برندی معتبره تو این ارزون قیمت هاش
اسپیکر چی بگیرم ؟؟؟؟؟؟
رم اگه یدونه 4گیگ بگیرم بهتر از 2 تا 2 گیگ نیست ؟؟؟؟؟
تو مین هم قیمت و همرده دیگه بهتر از این نیستش ؟؟؟
یکی از دوستان از مین های اینتل خیلی تعریف میکرد
تو این قیمت اینتل پیدا میشه ؟؟؟
توی موس های متوسط قیمت، من برندA4Tech رو پیشنهاد میدم. خصوصا سری X و خصوصا مدل هایX7 که به شخصه ازش راضی بودم.نقل قول:
اسپیکر هم برند ادیفایر خوبه. بستگی به حجم صدا و کیفیت و تفکیک پذیری بلندگو، قیمت فرق میکنه. یک مدل2.1با کیفیت خوب بین 70.000تا110.000تومن هزینه میخواد!
رم هم حتما از یک کیت دال استفاده کنید تا بتونید از همه پهنای باند مادربرد استفاده کنید. موقه آور هم استیبلتر میشه.
منظور شما کدوم سیستم هستش؟؟؟نقل قول:
ممنون منظورتون از (رم هم حتما از یک کیت دال استفاده کنید تا بتونید از همه پهنای باند مادربرد استفاده کنید. موقه آور هم استیبلتر میشه.) یعنی دوال چنل باشه رم ؟؟؟ پ02 تا رم 2 گیگابایتی)
سیستم هم منظورم سیستم پیشنهادی تو صفحه ی اول همین تاپیک هستش MSI Z77A G43
بله دوست خوبم. اگر میخواین4گیگ رم ببندید، دوماژول2گیگ و اگر8گیگ، دو ماژول4گیگ باشه، خیلی بهتره. کارایی خوبی هم داره.نقل قول:
این مین، یک مین با چیپ اینتل هستش. با تویجه به بودجه شما، علیرضای عزیز مین خوبی رو معرفی کرده.
دوستان امروز زنگ زدم ایران قیمت گرفتم 2400 شد :n02: