1. اول : چه اعتقادی ؟ من گفتم منو بی دین تلقی کنید تا بتونیم بحث علمی داشته باشیم، شما اعتقاد منو از کجا تشخیص دادین چیه ؟ منو میشناسی ؟ بیرون نت منو دیدین ؟ تو پروفایلم نوشته ؟
تو متنی که براتون گذاشتم نوشته ؟ از کجا اعتقادمو تشخیص دادین ؟ خوبه اولش نوشتم :
2. درباره پژوهش تجزیه تحلیل نمیخوام نه من آگاهی دارم ازش نه شما من از شما خواستم وقتی مرجع و منبع علمی میذارین یه منبع علمی کامل بذارین پژوهش داده آماری داره
اینو ازت خواستم بذاری این کجاش مغرضانس ؟ اینکه ازت خواستم منبع رو بذاری منم به سوادم اضافه شه مغرضانس ؟ اینکه بگم پژوهشی که سر و تهش معلوم نیست فقط یه پاراگرافش
رو از یه سایت کپی پیست کردین و گذاشتین و من هیچی ازش نمیفهمم مغرضانس ؟:n04:
3. اگه هدف کل کل و محکوم کردن طرف بحث هست برای اینکه از بحث کنار بکشه این موضوعش جداس اول اینو مشخص کن:n06: در هر حال چیزی که واضحه اینه چه من بخوام مشروب
بخورم چه شما به کسی ربطی نداره هر کسی دوس داره هر کار دلش میخواد بکنه اینجا بحث سر اون جمله بود که گفتی شراب تاثیر مثبت داره ازت خواستم تاثیر مثبتش رو نام ببری
منم زیاد این جمله رو شنیدم که هیچ کس با اینکه تکرارش میکنه جوابی برای دلیلش نداره گفتم شاید شما بتونی منو قانع کنی حالانمیدونم این کجاش حرف بدیه که شما خشمگین
میشی؟ بهتره رو بعضی مسایل تعصب نداشته باشیم اینجا فروم علمیه هر استدلالی هم پشتش سند علمی میاد
4. اگه بحث علمیه پس زبون همو خیلی واضح میفهمیم من ازت مدرک علمی پژوهشی که گذاشتی با همه داده های آماری به زبان اصلیش میخوام همین
5. دوم درباره
نقل قول:
این قسمت که منبعش معلومه و دقت میکردید میدید
شماره آخر مجله پزشکی توراکس لندن
اینو خودمم دیدم زیر متنی که کپی پیست شده منبع نوشته شده برای این گفتم منبع بیارین :
نقل قول:
مصرف به اندازه ی شراب قرمز مشکلی ایجاد نمیکنه
که اگر متن مجله پزشکی توراکس لندن مرجعتون هست براتون توو پست قبلی کامل توضیح دادم علت توصیه به مصرف شراب قرمز چیه امیدوارم پست منو خونده باشین:n02:
نگران نباش من محور حرفام رو شراب قرمز بود :n02:
6. سعید دقیقا کجای پست من نوشته بود به شراب قرمز الکل اضافه میشه ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست منه :
الکل طی فرایند تخمیر ایجاد میشه و باید بدونین که داخل بدن ما هم الکل بر اثر تخمیر ایجاد میشه
صحبت پلی فنل Resveratrol که آنتی اکسیدان قوی هست هم برای این مطرح شده که دو پاراگراف گذاشتین درباره خواص مشروب که عرض کردم هرکس اگر کمترین اطلاعات رو
از موادی که خواص آنتی اکسیدانی دارن داشته باشه خیلی راحت میتونه درک کنه وجود این مواد تو هر نوشیدنی و مواد غذایی میتونه چه تاثراتی داشته باشه حتی تو متن انگلیسی که
گذاشتین هم علت مفید بودن شراب قرمز رو همین پلی فنل Resveratro دونسته من براساس متنی که خودت گذاشتی پستمو نوشتم
7. فقط این وسط نمیدونم چرا شما عصبانی میشین ازین بحث هدف من فقط بحث علمی بود اگه احساس میکنید پست من مغرضانس یا مثلا به اعتقادات شما توهین میشه یا احساستون
جریحه دار میشه بگین حتی تو پیغام خصوصی که من همیجا بگم من دیگه بحثی ندارم ...من اینجا میام یه چیزی یاد بگیرم شما رو نمیدونم هدفتون چیه ولی از خودم مطمئنم .بدون اطلاعات
هم تو هیچ بحثی شرکت نمیکنم
8. من همه این سایت ها که به عنوان منبع علمی گذاشتین رفتم یعنی پاتوقم شده دیگه :n02:
اینا دقیقا اشاره میکنه به همون خاصیت آنتی اکسیدانی همون پلی فنل
شاید متوجه سوال من نشدین یا من نتونستم منظورم رو برسونم
فکر میکنم اصلا قبول ندارین توصیه که پزشکان برای مصرف مشروب قرمز دارن برای چیه ؟ من دلیلشو براتون آوردم ولی بازم برام متونی رو میارین که به مفید بودن مشروب اشاره داره
خب من که دلیل مفید بودنش رو خودم اثبات کردم و اضافه کردم افشره ای که توش تخمیر اتفاق نیفتاده و الکلی ایجاد نشده همون خواص مشروب قرمز رو بخاطر وجود اون پلی فنل داره
تفاوت افشره با مشروب قرمز توو تولید الکل و نبود الکل هست
9. الان مفید بودن نوشیدنی که الکل توش ایجاد داره بر نوشیدنی که همون مواد رو داره ولی الکل توش نیست چیه؟
10. درسته من فکر میکردم تو انجمن علمی بحث همیشه علمیه و پشتش دلیل علمی وجود داره اگه اینو همون اول میگفتین لازم نبود باهم اصلا بحث کنیم چون نظر هر کسی به خودش مربوطه
راستش پست قبلی رو که دیدم جا خوردم برام عجیب بود اینجوری جواب بدی سعید من رو یه حساب دیگه وارد این بحث شدم (لا اقل درباره تو فکر نمیکردم) اینجوری بحث منحرف شه به
سمتی که نه من دوست دارم ادامش بدم نه تو :n16: