من فقط تو لپ تاپ داداشم درایور FP دیدم که مشکل داشت جالب بود نسخه خود ویندوز 8 هم بود ولی باز درست کار نمی کرد .
اما درایور AMD نه مشکل نداشت چون ورژن وین 8 داره که 12.11 هست ...
ضمنا CoolSense درایور نیست و به همراه Hp Support Assistant نصب میشه .
Printable View
من فقط تو لپ تاپ داداشم درایور FP دیدم که مشکل داشت جالب بود نسخه خود ویندوز 8 هم بود ولی باز درست کار نمی کرد .
اما درایور AMD نه مشکل نداشت چون ورژن وین 8 داره که 12.11 هست ...
ضمنا CoolSense درایور نیست و به همراه Hp Support Assistant نصب میشه .
دوستان من ویندوز 8 اینترپرایز دارم 32 بیتی که rtm بود آپدیت کردم شده فاینال.خیلی عالی کار میکنه.اصلا هنگ نمیکنه.سرعتش هم حرف نداره و خیلی بهتر از سون هست.فقط یه چند تا مشکل کوچیک داره که اونم به مرور زمان حل میشه
مثلا هنوز درایور پرینترم واسه ویندوز 8 نیومده و نمیتونم ازش استفاده کنم و یا مثلا چند تا برنامه هایی که توی 7 نصب میشدن توی 8 نصب نمیشن که همه اینا به مرور درست میشه.در کل من خیلی با ویندوز 8 حال میکنم.
شما هم ببینین با کدوم ویندوز (ایکس پی - 7 -8 ) راحتترین همون رو نصب کنبن.مهم راحت بودن شماست نه تبلیغات میایکروسافت و یا جدید بودن ویندوز دیگه
مشکل درایور ها با آپدیت ویندوز کاملا حل میشه و بهترین نگارش از درایورتون رو نصب میکنه
هیچ مشکلی برای درایور پیدا نمیکنه بجز درایور های خیلی قدیمی مثل مودم + کارت صدا + کارت کنترلر اسکازی و ایدی و عموما سخت افزارهایی که دیگه نه تولید و نه پشتیبانی میشوند .
کلا اگه سرعت رو می خواهید ببیند یک sdd به سیسیتم ازنوع خوب مثل ozd vertex 4 و یا Adata sx900 اضافه کنید تا متوجه شید ......م
نصب ویندوز کلا یک سوم زمان قدیم میشه و زمان بوت هم یک چهارم قدیم .....
حالا اگه با ssd رید ( Raid 0 ) هم ببندید ......
خواستی فیلم زمان بوت از سیستم خودمو براتون بزارم ........ ریت هاردم تو ویندوز 8.1 شده .....
آره دقیقا.من ولی من دیگه اینقدر جزئی بهش اشاره نکردم.سرعتش فوق العادس توی همه زمینه ها.نقل قول:
منظورم از درایور درایور پرینترم بود که توی سایت hp هم نگاه کردم نوشته بودن واسه ویندوز 8 داره ساخته میشه
ویندور 8 توی سرعت شاهکار کرده . منتهی چون اینترفیسش کمی عوض شده و در ضمن کمی هم زحمات کاربر رو خواسته کم کنه و خودش اتومات خیلی از کارها رو به زور میخواد انجام بده خیلی نمیتونن سریع به 8 نقل مکان کنن .
هنوز هم کلی نرم افزارها و درایورها با این ویندوز مشکل دارن . از جمله خودم که نود 32 خراب نصب میشد و کلی مشکل کانکت شدن هم داشتم و بعضی از نرم افزارها و بازی های قدیمی هم اجرا نمیشدن یا بازیها چنان لگ داشتن که نمیشد بازی کنی .
اکثر افراد هم (مخصوصا توی ایران) از این app هایی که جدید گذاشته خوششون نمیاد (من نفهمیدم از اخر که چجوری از توی یک app باید اومد بیرون . میرفتم توی دسکتاپ و بعد از گوشه اون app رو میبستم)
من که دوباره پاکش کردم و منتظرم تا سرویس پک واسش بیاد و تا اون موقع هم نرم افزارها خودشون رو با این ویندوز مچ کنن .
راستی من چون یک روزه این ویندوز رو پاکش کردم این مترو یادم نیست کجا بود . همون start بود ؟
اینها خودشون تمامی این مسائل رو 100% در نظر گرفتن و مشکلات احتمالی رو هم پیش بینی میکنن ... نگران نباشید
من فتوشاپ CS6 رو نصب کردم روی نسخه ی proی ویندوز 8، به محض اینکه یه فایل لایه باز حجیم بازکنی، بلو اسکرین میاد، اصلا اجازه تغییرات نمیده.
همچنین خیلی از فایل های تصویریم توی این ویندوز بصورت corrupt نشون میده. یعنی " خش خشی"
راست میگی خدایی خیلی بده، منم چند بار نصب کردم و هر بار به یه مشکلی برخورد کردم و آخر سر پاکش کردم و کلا قیدشو زدم- سیستم خود به خود ارور عجیب غریب میداد و ریست میشد
برای اجرای برنامه های گرافیکی مثل 3dsmax و فتوشاپ و .... باید درایور کارت گرافیک رو دانلود و نصب کنیین، وگرنه معلومه که درست کار نمی کنه. تاپیک به این مضخرفی تا حالا ندیده بودم.
شاید مشکل از سیستم فایل جدید ویندوز باشه . نمیدونم به هر حال منم با بعضی نرم افزارها که میخواستن توی یک فایل تغییر ایجاد کنن مشکل داشتم . مثل نود 32 که به خاطر همین ناقص نصب میشد .نقل قول: