اديتور خودش رو هركي تونست ازsteam دان كنه بگذاره ماهم دان كنيم .كرك هم از خود اسكيرئو ميتوني دان كني داداش
Printable View
اديتور خودش رو هركي تونست ازsteam دان كنه بگذاره ماهم دان كنيم .كرك هم از خود اسكيرئو ميتوني دان كني داداش
اخه مجانی و همینجوری مسی رو خریدن چه عالی میده؟
سلام مجدد بالاخره اين هم لينك اديتور خودبازي كه بصورت تورنت هست ولي سرعت خيلي خوب يداره .براي كارهايي مثل اضافه كردن ليگ ايران ودرست كردنش خيلي لازمه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی کرک درست و حسابی نداره و کرش می کنه
کرک سالم بازی هم منتشر شد. هرکی میتونه دانلود کنه پلیز داخل یک آپلود سنتر معتبر آپ کنه تا بقیه هم بتونن دانلود کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامي نود درصد اين جور سايتها فايلشون الكيه .بهتره از تورنت دانلود كنيد .
نه:دینقل قول:
اگه به کامنت ها و نظرات دقت کنید میبینید که فایل سالم هست، منتها من چون بار اول اطلاعات رو غلط وارد کردم IP رو بن کردن واسه همین دیگه نمیتونم دانلود کنم:دی
اگه سی دی کی بازی رو بخرم دیگه کرش نمیکنه؟
اخه من هنوز این بازی رو امتحان نکردم ولی چون احتمال میدم90 درصد همون نسخه ی قبله و فقط بازیکنان جا به جا شدن نمیخام بگیرم...مشکلم الان اینه که نسخه ی2012 که الانه فصل چهارمم کرش میکنم...سی دی کی شو بگیرم دیگه نمی کنه؟
اتفاقا این نسخه خیلی تغییر کرده، حتما بگیر و امتحان کن، حالت کلاسیک هم به بازی اضافه شده، نحوه ترانسفر و دستیاران و اسپانسر و ... اینا همه تغییر کرده، کلا بعد از چند نسخه 2013 تغییرات قابل توجه ای داشته، فقط هنوز کرک درست و حسابی واسش پپیدا نکردم، کسی نداره؟!
اخه 2012 من بعد از سه سال کرش میکنه میاد بیرون از بازی...........اینم اینطوریه دیییییییییییییییییییییییی یگه