میخریم.نقل قول:
با تشکر مجید :31:
Printable View
میخریم.نقل قول:
با تشکر مجید :31:
آلبوم رو چند بار گوش کردم ولی واقعا رای دادن سخته !
خب اینم از آلبوم جناب احسان خواجه امیری....کلا من با آهنگ های خواننده های داخل ایران حال نمیکنم به دلایل مختلف از جمله خودسانسوری و دیگر سانسوری :دی و .... که بحث در مورد تو این تاپیک نمی گنچه اما با توجه به به این که داخل ایرانه انتظار بهتر از این رو نداشتم و بهش تبریک میگم.....
من آلبوم رو گوش دادم بعضی آهنگ ها رو بیشتر وبعضی رو کمتر ...به نظرم با کمی ارفاق آلبوم 5 تا آهنگ قشنگ داشت که به نسبت خوبه...
بهترین آهنگ از هر نظر به نظرم آهنگ احساس آرامش بود که من با شعرش و ملودیش و ریتمش خیلی حال کردم...اصولا صدای خواجه امیری خیلی ینکواخته اگه آهنگ هم یکنواخت باشه آدم خوابش میگیره....اما آهنگ هایی که ریتم تند دارن خیلی به صدای خواجه امیری میخوره....
در مورد اشعار هم بگم که فوق العاده تکراری بود....یعنی اگه شعر ها رو بزراین کنار هم همشون یه چیز میگن :D این هم از همون سانسور نشئت میگیره.... اساسا شعر های داخل ایران فرموله شده(نقل قول ار یغما گلرویی)
در بعضی کار ها صدای ساز های الکترونیکی خیلی رو اعصابه(انگار با fl studio آهنگ ساختن :دی ) از جمله کآهنگ آرزو که صدای شبیه clap روی آهنگ اعصابم رو داغون کرد :دی
بنده شخصا آلبوم قبلی رو بیشتر دوست داشتم....
منم موافقم. هرچی بیشتر گوش می کنم رای دادن هم سخت تر میشه واسم.
پ.ن:
لست اف ام منو به عنوان Top Listener آلبوم جدید خواجه امیری انتخاب کرده تا اینجا ؛ وین امپـم از دیروز تا الان رو این آلبوم قفله : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
البومش واقعا به اسمش ميخوره كاملا عاشقانه است واقعا محشره
در مورد سوال ها هم واقا سخته بخواي بگي كدوم از ديگري بهتره ولي يك تيكه تو ترانه لب تيغ هست فوق العاده پيانو قشنگي داره
مرسي
Sent from my iPad using Tapatalk HD
خب منم امروز خر شدم رفتم اورجینالش رو خریدم...:blush:( البته باید اورجینال خرید..:devil:)
در مورد آلبوم باید بگم من یکبار کامل آلبوم رو گوش دادم و باید بگم ترانه سرایی و آهنگسازی یه ذره از حباب بهتر هست..
ولی من چیز خاصی تو آلبوم نمی بینم..البته تنظیم ها خیلی خوبه.. :5:
ولی اصولا و ذاتا با صدای احسان خواجه امیری حال نکرده و نمیکنم و به نظرم اصلا با احساس نمیخونه...
و نمیوته تحریر ها خوبی داشته باشه و خیلی خشک و یکنواخت میخونه..
تا امروز به این گفته ام شک داشتم ولی این آلبوم دیگه اینو بهم ثابت کرد..
متاسفانه اینقدر هم تیتراژی شده که هر موقع صداش رو میشنوم یاد سریال های آبگوشتی صدا و سیما میوفتم...:jealous:
در کل بگم یکبار بیشتر آلبوم رو گوش ندادم و شاید بعدا نظرم درباره آلبوم عوض بشه
به نظرم آلبوم نسبت به البوم قبلی یه ذره ترانه سرایی و آهنگسازی و تنظیم بهتری داره..
چون طرفدار یگانه هستم مسلما باید بگم حباب خیلی قشنگ تر بود و بیش تر باهاش حال کردم
احسان خواجه امیری اون اولا خیلی عالی بود و میتونست خیلی بهتر هم بشه که حیف شد... اما از سلام آخر به بعد افت کرد... من از این آلبومش هم اصلا خوشم نیومد....
نسبت به اون سالها تغییر سبک داده ... دیگه با اون بغض خاصش نمیخونه.... مایکل جکسون هم وقتی سبکش رو تغییر داد و آهنگ زیبای black or whit رو خوند خیلی اسقبال شد اما طرفدارای قدیمیش خوششون نیومد... طرفدارای اصیل احسان هم تو سبک و سیاق اون آهنگای قدیمیش ازش آهنگ میخوان...
توی این آلبوم هم آهنگهای خوشبختی و نابرده رنج بهتر بود ... (به نظر من)
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
نمیدونم
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
لب تیغ
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
تموم قلب من
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
آرزو
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (یه خاطره از فردا) پیشرفت بود یا پسرفت؟
نه پسرفت نه پیشرفت
کجایی ـ نابرده رنج
آهنگ نمیدونم که واسه این آلبوم نیس :5:نقل قول:
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
نمیدونم
آها شاید منظورت اینه که تو نمیدونی :31:
اتفاقا احسان یه آهنگ به نام"نمیدونم" داره که خیلی قشنگه:دینقل قول:
سر آلبومی یه خاطره از فردا:دی