خوب دوست عزیز شما خودت از کجا گرفتی این کارتت رو که اینقدر بهش اطمینان داری؟ چون من خیلی هارو دیدم که صادر میکنن و 100% هم صادر میکنه به اسم خودم و برام میفرسته اینو شک ندارم ولی تهش که رسید و من زیاد سوال کردم طرف دیگه مونده بود جواب بده چون دقت کنید مشکل اینجاست که من الآن یه حساب بانکی باید داشته باشم تا بتونم یه ویزا رو به اون متصل کنم درواقع پول تو حساب هستش و ویزا مثل این کارتهای خودمون به حساب وصله وقتی من پول بریزم حساب درواقع ویزا من هم افزایش داره مهم اینه وقتی من بخوام پول رو کش اوت کنم یا بردارم از ویزا میام از حساب بر میدارم چون هر دو یکی هستش از ویزا نمیشه هیچ جور کشید چون فقط یه کارت هستش ولی پول توی حساب هستش
مشکل اینه که اون حساب که اینا کارت رو بهش متصل میکنن معلوم نیست دست کی میره ! الآن تصور کن شما یه کار خیلی بزرگی رو انجام دادی و طرف میخواد بهت خداتومن پول بده خوب وقتی رفت تو حساب این مقدار زیاد پول اونی که حساب رو برات باز کرده بلند کنه چی ؟! اگر اون حساب به نام من هستش چرا پس من نمیتونم برم و حضوری از بانک برداشت کنم ؟ ( با فرض اینکه من میتونم سفر کنم به اون کشور ) مشکل اصلی سر این دودر بازی هستش که اینا در میارن من تا حالا هر چی دیدم با اینکه رسمی هم کار میکنه و سابقه خوبی هم داره ولی اینجای کار یکم مشکل داره و میلنگه
حالا اگر شما جای خوبی رو میشناسی که هیچ چیز پنهان و این مسائل توش نیست و همه چیز صاف و روشن هستش معرفی کنی خیلی خیلی ازت ممنون میشم
در مورد انتقالش به ایران هم اگر راهی غیر از این صراف هایی که میکنن تو پاچمون میشناسی خوش حال میشم ( تازه فکر میکنن خیلی زرنگ هم هستن اینایی که دوبل حساب میکنن !!!)
موفق باشید /./.