-
براي من اين ارور ميده There was a problem logging onto your mail server. Your Password was rejected. Account: 'pop.gmail.com', Server: 'pop.gmail.com', Protocol: POP3, Server Response: '-ERR [AUTH] Username and password not accepted.', Port: 995, Secure(SSL): Yes, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC92
-
اين ارور موقع دريافت ايميل برا من هم نشون ميده
ولي ديگه برا فرستادن در حال حاضر مشكلي ندارم
-
سلام
moslem.b عزيز خوشحالم كه بخشي از مشكلاتت حل شده. :P
راستي من فكر ميكردم كه تو از Outlook 2003 استفاده مي كني. لطفا اسم برنامه اي رو كه باهاش ايميل هاي خودت رو چك مي كني بنويس.
شايد با كمك هم بتونيم يه راهي پيدا كنيم تا مشكل دريافت ايميل حل بشه.
يه مطلب ديگه. اون راهي كه براي تست كردن ايميل توي قسمت قبلي برات نوشتم حتما انجام بده و نتيجه اون 5 تا گزينه رو بنويس. دليل اينكه من اينقدر روي اين تست تاكيد مي كنم اينه كه از روي اين تست ميشه فهميد كه كدوم قسمت از مراحل ارسال و دريافت ايميل دچار مشكله و همينطور اينكه آيا مك آفي داره روي جريان ارسال و دريافت تاثير ميذاره يا نه؟
منتظر جوابت هستم.
-
سلام
hamed_rafat جان اين پيغام خطايي رو كه نوشتي اينو ميگه كه پسورد شما اشتباه وارد شده. :roll:
لطفا به بزرگ و كوچك نوشتن حروف دقت كن و پسورد رو دوباره بنويس انشاء الله كه مشكلت حل ميشه. :wink:
-
سلام Wonderboy جان
من با Outlook خود ويندوز كار ميكنم
بعدش هم اينكه اون راهي رو كه برا چك كردن ايميل گفتي نتونستم تو Outlook ويندوز پيدا كنم
مكافي رو هم همون طوري كه گفتي تنظيم كردم
با تشكر از شما دوست عزيز
-
البته من از طريق ياهو راحت ميتونم با outlook كار كنم
-
سلام
moslem.b عزيز شركت گوگل يه برنامه تهيه كرده كه خودش اتوماتيك تنظيمات صندوق پستي شما رو داخل برنامه Outlook ويندوز تنظيم ميكنه. :lol:
حساب جي ميل خودت رو با اين برنامه تنظيم كن تا مطمئن بشي همه تنظيمات درسته و ديگه نگران تنظيمات Outlook نباش. بعد از انجام اين تنظيمات صندوق پستي خودت رو تست كن شايد درست شده باشه.
براي تنظيم فقط كافيه آدرس صندوق پستي و نام دلخواه خودت رو براي صندوق پستي مورد نظر وارد كني. :wink:
حجم برنامه هم حدود 54 كيلوبايته.
اينم لينك برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
مرسي ولي هنوز تو در يافت ايميل مشكل دارم :cry:
-
سلام
moslem.b جان ميشه لطف كني پيغام خطايي رو كه موقع چك كردن براي دريافت ايميل باهاش روبرو ميشي بنويسي. :wink:
شايد بتونيم با كمك هم براي اين مشكل راهي پيدا كنيم كه انشاء الله مشكل شما هم حل بشه. :wink:
-
مرسي Wonderboy جان
درست شد