زامورانو: توپ طلا را به اینیستا می دهم
نه مسی و نه رونالدو؛ اسطوره فوتبال شیلی، طرفدار اینیستاست
سایت گل- ایوان زامورانو، اسطوره سال های نه چندان دور فوتبال شیلی در گفت و گو با برنامه «اسپورتس اِن سارسا» اعلام کرده که لیونل مسی و کریستیانو رونالدو بالاتر از سایر فوتبالیست های دنیا هستند؛ هرچند که در ادامه یادآوری کرده که بازیکن برگزیده او، آندرس اینیستاست. زامورانو در صحبت هایی در این باره گفته:« من که شیفته فوتبال هستم، به شدت از بازی های اینیستا خوشم می آید.»
زامورانو، ستاره سابق باشگاه مادریدی در پاسخ به این سوال که بهترین بازیکن دنیا از نظر او چه ویژگی هایی دارد، گفت:« بازیکنان زیادی هستند که از نظر تماشاگران، بازی های تماشایی ای را ارائه می دهند و جادو می کنند و تماشای بازی آنها واقعا لذت بخش است؛ چه کریستیانو و چه مسی این ویژگی را دارند؛ حتی ژاوی و اینیستا هم به خاطر کارهایی که درتیمشان و در تیم ملی کشورشان انجام می دهند، شایستگی کسب توپ طلا را دارند.»
اسطوره فوتبال شیلی در ادامه با اشاره به عملکرد مسی و رونالدو گفت:« مسی و کریستیانو رونالدو یک گام از بقیه بازیکنان جلوتر هستند ولی به شما قول می دهم که اگر قرار بود من بهترین بازیکن دنیا را انتخاب کنم، انتخاب من اینیستا بود؛ من توپ طلا را به اینیستا می دهم. آندرس خیلی بدشانس است که با دو غول فوتبال دنیا هم نسل است ولی در نهایت روزی به ارزش و اهمیت بازیکنی مثل اینیستا پی خواهید برد. شاید اگر مسی، اگر بازیکنی مثل اینیستا را در کنارش نمی دید، هیچ وقت این مسی نمی شد.»
عملکرد بی ثبات و پرفراز و نشیب الکسیس سانچس، ستاره نوظهور فوتبال شیلی در بارسلونا، سوال دیگری بود که از اسطوره فوتبال این کشور پرسیده شد. زامورانو در مورد الکسیس سانچس گفت:« الکسیس سانچس به تیمی پیوست که به توانایی های فوتبالی او و مهارت هایش باور دارند. او فرصت هایی که برای درخشش به آن نیاز دارد را در اختیار دارد. در بارسلونا به شدت از او مراقبت می شود و این نکته ای اساسی است. من معتقدم که او برای مدتی طولانی در بارسا ماندگار خواهد شد. چون هنوز خیلی جوان است و قدرت و انگیزه های زیادی برای موفقیت دارد . من به عنوان یک شیلیایی به الکسیس سانچس افتخار می کنم. البته دوست داشتم که او بیش از اینها، می درخشید و گلهای بیشتری می زد. البته پیوستن به بهترین تیم دنیا، کار آسانی نیست و الکسیس با اتکا به شایستگی های فردی اش توانست به این افتخار دست یابد. »
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2012/9/6
رایکارد: اینیستا شایسته عنوان بهترین بازیکن اروپا بود
اینیستا در رقابت با لیونل مسی و کریس رونالدو جایزه بهترین بازیکن سال یوفا را به دست آورد. او یک هفته پیش از آن نیز جایزه توپ طلا بهترین بازیکن یورو 2012 را از آن خود کرده بود.
سایت گل- فرانک رایکارد، سرمربی سابق بارسا، معتقد است که اینیستا شایسته کسب عنوان بهترین بازیکن اروپا بود و این ستاره بارسا را یکی از بزرگترین بازیکنانی دانست که در طول دوران مربیگری اش با او کار کرد.
اینیستا در رقابت با لیونل مسی و کریس رونالدو جایزه بهترین بازیکن سال یوفا را به دست آورد. او یک هفته پیش از آن نیز جایزه توپ طلا بهترین بازیکن یورو 2012 را از آن خود کرده بود.
رایکارد که بین سال های 2003 تا 2008 هدایت بارسا را برعهده داشت، معتقد است اینیستا کاملا شایسته کسب این عنوان بود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اینیستا شایسته این عنوان بود. او در رقابت های بسیاری مانند یورو و فینال جام جهانی به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شد. خوشحالم زیرا او الگویی برای سایر بازیکنان است."
رایکارد در پاسخ به این سوال که از بین اینیستا و ژاوی کدام را انتخاب می کند، گفت:" وقتی پدر و مادری دو فرزند دارند، انتخاب کردن از بین آن دو دشوار است."
سرمربی فعلی تیم ملی عرسبتان همچنین در مورد رقابت لیونل مسی و کریس رونالدو گفت:" من با مسی کار کرده ام. او بهترین بازیکنی است که تا به حال دیده ام. من نمی توانم در مورد رونالدو صحبت کنم یا او را با مسی مقایسه کنم زیرا با او کار نکردم. این به آن معنا نیست که برای رونالدو به عنوان یک فوتبالیست احترام زیادی قائل نیستم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2012/9/7