الان گیرنده های متفرقه و ناشناس بازار هم 80 تومن نیستن چه برسه به ایکس ویژن که بازار dvbt دستشه و مسلما" کیفیت قطعاتش متفاوته .نقل قول:
Printable View
الان گیرنده های متفرقه و ناشناس بازار هم 80 تومن نیستن چه برسه به ایکس ویژن که بازار dvbt دستشه و مسلما" کیفیت قطعاتش متفاوته .نقل قول:
من خریدم ولی راضیم نکرد -قیمت 114000بعد از یکروز 90فروختم
زیرنویسهافقط srtرا ساپورت میکرد وبا تنظیم قلم درشت باز انقدر ریز بود که نمیشد خواند --قبلا مارشال 884aداشتم که هم پخش زیرنویسش عالی بود وهم هارد یک ترابایتی را بسیار سریع باز میکرد و......
از لحاظ قدرت استفاده از هارد اکسترنال بسیار قوی بود ولی این 353باید به خاطر هنگ زیاد هی دستگاه را خاموش وروشن بکنید
خدایی دیگه اینقدر مشکلات نداره ها . :n01:نقل قول:
دوست عزیز بنده تبلیغ کالای دیگر را نمیکنم وذینفع نیستم --در رابطه با کانالهای دیجیتال خیلی بهتر از مارشال میباشد ولی بنده از این سرویسش استفاده نمیکنم وفقط هارد به دستگاه وصل میکنمنقل قول:
دیروز پول ریختم وانلاین دستگاه زیر را خریدم -دستم که رسید معایب ومحاسنش را خواهم نوشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاً تبلیغات زیادش در وب و روزنامه نشان میده که آش دهنسوزی نیست:n08:
آقا من از صبح تا حالا گیرنده دیجیتالم هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه... آنتنم هم وصل میکنم پشت تی وی مشکلی نداره و شیگنال داره... نمیدونم چه مرگش شدم... منو و همه چی اوکی هست اما هیچ کانالی نمیگیره... شیراز هستم... نمیدونم چی کار کنم :n14:
شاید از صدا سیما باشه.نقل قول:
شما ببین اگه دستگاه دیگه تو آشنایان یا همسایتون بود ببینید مال اونا کار میکنه یا نه.
در ضمن انتن رو در جهات مختلف چرخونده وجستجو کنید ببینید چی میشه.
اگه نشد ببرین گارانتی اگه داشت.
آپدیت جدید دستگاه گیرنده دیجیتال ایکس ویژن مدل 353 اومده .
وبلاگ مادیران : کاربرانی که گیرنده 353 داشته و گاهی دستگاه آنها هنگ می کند و گاها 4 خط تیره بر روی LCD نمایش داده می شود می توانند از آپدیت زیر استفاده کنند .
لینک آپدیت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا من میخوام X.Vision 353 بگیرم
در ضمن یه هارد 1 ترا اکسترنال بهش وصل کنم هنگ نمیکنه ؟؟
راستی کوچکی زیرنویسش با اپدیت جدید درست میشه ؟؟
دوستانی که دارند راهنمایی کنند ؟؟ یا چیز بهتر بخرم
ممنون
سلام
امروز صبح من یک دستگاه X.Vision 353 گرفتم . ظاهرا دستگاه خوبی به نظر میرسه .سرعت مرور کانالها خیلی خوبه .کانالهارو با یه مکث جزئی باز میکنه . داغ هم نمیکنه فقط باید روکش سلفونش برداشته بشه .فقط یه چند مورد هست که اگه دوستان درموردش اطلاعاتی دارند مارو هم در جریان قرار بدهند
1. موقع تعویض کانال نمایش نام کانال با تاریخ بعد از 4 ثانیه از بین میره . داخل منوش هم گزینه ای برای کاهش زمان نمایشش و یا حذفش نیافتم
2. در مورد تنظیم زمان برای ریکورد یک برنامه هم فعلا قسمت تنظیمش رو کشف نکردم که خودش سر ساعت معین برنامه رو ظبط کنه و بعدش خاموش بشه :n02:
3. مورد سوم هم راجع به remove کردن فلش مموری هست گزینه ای برای remove فلش نیافتم
4. مورد چهارم هم اینه که اگه بخواهیم دو تا کانال رو که هم فرکانسه رو ظبط کنیم چه طوری عمل کنیم به طوری که به هر دو تاش تایمهای مختلف بدیم . مثلا یکی رو نیم ساعت سیو کنه و دیگری رو یک ساعت .
5.پنجمین مورد در واقع مشکلی نیست فقط دوستان در باره ریزه کاریهای این دستگاه و یا تنظیمات پیشرفته مطلبی دم دست دارند ما رو هم بی نصیب نگذارند .
با تشکر از همه دوستان و اساتید :n16: