نقل قول:
کار اصلی اون اسفنج و اون فیلتر جلوگیری از ورود هوا و ناخالصی به محفظه هد هست
نمد کارتریج جوهر را ذخیره میکند و وقتی سرنگروتوش خالی میکنی مقدار هوای توی سرنگ همتوشمیره وزره زره باعث جوهر ریزی میشه عزیزم.
نقل قول:
(مگر اینکه کارتریج تا ته خالی بشه که دیگه چاره ای نیست جز هواگیری.)
اصول وقوانینکارتریج است.
نقل قول:
در مورد کارتریح رنگی هم یه مدل کارتریج سه رنگ اچ پی رو باز کردم، داخلش سه محفظه کاملا مجزا از هم برای سه رنگ وجود داشت که سه اسفنج، سه فیلتر، سه محفظه هد و سه هد کاملا جدا قرار داشت، بنابراین اختلاط جوهر ها داخل کارتریج محال به نظر می رسه، اما در سطح هد و بعد از خروج جوهر ها از آن احتمال مخلوط شدن اونها وجود داره که برای رفع این مشکل پرینتر بطور خودکار بعد از جاگذاری کارتریج ها هد رو تمیز می کنه و در نهایت با چند چاپ مشکل کاملا رفع میشه. گمان نمی کنم هواگیری در این خصوص نقشی داشته باشه، نظر شما چیه؟
چرا لقمهرودوره سرتمیچرخونی؟
با اینکار احتمال داره طرف 20 برگهمپرینت بگیره حل نشه اما در صورتیکه با یکبار هواگیری حل میشه و رنگ هم قاطی نمیشه.
نقل قول:
(فرض کنید دوتا شیشه نوشابه خانواده از قسمت درب بهم وصل هستند، (مثل ساعت شنی) و هر دو مقداری آب و مقداری هوا داشته باشند، اگر از زیر یکی از شیشه نوشابه ها به وسیله ای مکش کنیم، اگر شیشه نوشابه سر و ته نگه نداریم، آبش خالی میشه و نه هواش و از شیشه نوشابه بالایی دوباره آب وارد پایینی میشه و اینطوری هوای اون گرفته نمیشه، این قضیه رو چجوری میشه توجیه کرد؟)
اون فرق میکنه عزیزم.
غلظت جوهر بالاست وداخل نمدبا توجه به این موضوع شرایطش فرق میکنه.
نقل قول:
و شاید فکر کنید هوا میاد بالای کارتریج. اما نه داخل نمد باعث جوهر ریزی میشه. که احتمال داره اولش بند بیاد و باز هم زمانی که داخل دستگاه میباشد احتمال جوهر ریزی وجود دارد.
عزیزم در این خصوص هم من 6 ساله شارژ میکنم.
کارتریج دستگاه شما هد بلند است و در صورت خشک یا ضعیف نشدن مثل مدل های اچ پی 901 و 121 و 60 و ... تقریبا هم مدلند.
در اخر
شارژ جوهرافشان از روی اصول ومنطق باید و باید از طریق کیت هواگیری انجام پذیرد.
وقتی با 1 یا 2مدل کارتریج کار میکنی نباید از روی اطمینان حرفی رو زدو
موفق باشید