-
باید ببری تعمیرگاه اونجا برد باز میکنند هویه رو میگیرن رو گرافیک درست مشه من تعمیرکا لبتابم زیر گرافیک پایه هست که بین گرافیک و برد هست که جدا میشه با زب کردن پایه ها دورست میشه ما 35 تومان میگیریم دورست میکنیم اگه قم بودی برات رایگان دورست میکردم سوالی باشه در خدمتیم
-
دوست من ...
ایشون گفتن رو مانیتور خط رو ندارن.و این یعنی گرافیک سالمه و مشکل از خود صفحه لب تاب هستش.
واینکه اگر زیاده و گارانتی داری یه سر ببر اونجا .زیر بار هم نرو .
اگر نداره و خط خیلی عمیق نیست فعلا باهاش بساز.چون ممکنه کار به تعویض صفحه بکشه و 160 تا 200 تومنی خرج برداره.البته بهتره با تعمیرکار مجرب مشورت کنی.
-
ممنون
گارانتیش تا آبان امسال هست خطوط هم کم هستن
-
لبتابت من دارم 2تا گرافیک داره و ال سی دی تو خراب شده دوست عزیز
-
چند وقته رو مانیتور من یه خط سبز افتاده که با تکون دادن متنیتور میرفت و میومد. تازگی هم یه خط قرمز کنارش اضافه شده :) یه تعمیرکار گفت که ممکنه از فلتش باشه یکی دیگه گفت که از خود LCD هست و باید عوض بشه. دومی گفت اگر از فلت باشه کل مانیتور روشن خاموش میشه.
فعلا که بیخیالش شدم. گفت اگر بخواد عوض بشه با قیمتای الان 240 تومن در میاد
-
دوست عزیز امکان داره که از انویدیا باشه ولی از اینتل هست چون گرافیک اینتل برای ویندوزه و نمیتونی با انویدیا بیاری اون مشکل داره
-
روی مانیتور لب تاپ من یک خط عمودی سفید ظاهر شده که حدس می زنم از صفحه نمابشگر باشه. یه نوار سفید رنگه. کسی می دونه چقدر جدی و می شه درستش کرد. من دسترسی به تعمیر کار لب تاب هم ندارم. یک خط نازک بود ولی الان عرض بیشتری پیدا کرده. کسی نظری داره؟