آیا رشته های جدیدی به این بازی اضافه شده یا همان رشته های اولیه هست اگه امکان اضافه کردن رشته ها بصورت آپدیت یا پچ هست لطفا بگین
Printable View
آیا رشته های جدیدی به این بازی اضافه شده یا همان رشته های اولیه هست اگه امکان اضافه کردن رشته ها بصورت آپدیت یا پچ هست لطفا بگین
یکی از بهترین بازی های ورزشی که من تا به حال دیده بودم ...
از نظر گرافیک که فوق العاده بود ... نورپردازی ها و حتی تماشاگران در بازی خیلی عالی کار شده اند .. فیزیک بازیکنان و حرکات اون ها در حین انجام ورزش ها خیلی خوب کار شده ...
از نظر تنوع وجود فکر کنم 24 بازی مختلف در بازی خیلی عالیه .... شما باور کنید گنجاندن همین تعداد بازی هم خیلی دشواره ... توی قسمت پرتاب ها و شنا ها خیلی عالی کار شده .. والیبال ساحلی هم خیلی زیباست و تیراندازی با کمان هم خوب کارشده ...
تنها نکته ای که باعث میشه بازی بعد از یک مدتی خسته کننده بشه تنوع کم مود های بازی هست ...
ولی در آخر به نظر من سگا یک بازی فوق العاده زیبا رو ساخته که به همه مخصوصا توی همین ایام که تب المپیک داغ هست پیشنهاد میکنم این بازی رو امتحان کنند .
در آخر من به بازی نمره 8 از 10 رو میدم ...
دوستان كسي از همين لينك هاي سايت P30day دانلود كرده و تونسته بازي رو نصب و اجرا كنه ؟ من شنيدم روي ويندوز XP نصب نميشه انگار , درسته ؟!
خواهشن بگين كه 3 گيگ الكي دانلود نكينم :41:
اره بازي ويندوز XP رو پشتيباني نميكنه. نسخهي بلك باكس كه 2.67 گيگ حجم داره هم كم و كسري نداره و كامله.نقل قول:
نسخه کنسولی رو 2 نفره میشه بازی کرد یا تک نفره هست بازی؟
world record دوی 100 متر رو به 9.49 و رکورد پرتاب نیزه رو به 99.29 ارتقا دادم:31:
کلا رکورد زنی توش خیلی راحته..یکم بازی کنی قلق هر رشته دستت میاد
فکر میکنم بشه من که توی pc با گیم پد 2 نفری بازی کردم 99% میشه بازی کرد!نقل قول:
بچه ها این سوال ما جواب نداره ؟؟؟!!!! اگه می دونین لطفا سریعتر جواب بدین ممنون :40:نقل قول:
من یه نیم ساعتی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم اگه از دوستان دیگه کسی سوال این دوستمون رو میدونه جواب بده ! :27:نقل قول:
سلام
خسته نباشید
جناب kiar شما چه جوری بازی دونفری کردین ؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنمون