سلام
میخواستم ببینم کیفیت egreat 6s چه جوریه؟ قیمتش چنده؟ مهمتر این که اگه بهش بلوری رام وصل بشه میتونه blueray 3d پخش کنه؟
Printable View
سلام
میخواستم ببینم کیفیت egreat 6s چه جوریه؟ قیمتش چنده؟ مهمتر این که اگه بهش بلوری رام وصل بشه میتونه blueray 3d پخش کنه؟
دوستان سپاس بابت راهنمايي هاتون. واقعا عالي بود.
حالا از كجا مي تونم سينما خانگي پايونيير رو بخرم؟ گارانتي دار، درسته؟ فكركنم پايونيران باشه. نمايندگيش كجا هست؟ تو كدوم خيابون؟ كه قيمتش هم مناسب باشه؟
سپاس
خواهش می کنم.نقل قول:
بله گارانتی داره.گارانتی پایونیران.نمایندگی پایونیر تقاطع خ جمهوری و خ حافظ میشه.فروشگاه راستین.یه نمایندگی دیگه هم هست تو خ حافظ پاساژ شرکا.انتهای پاساژ سمت چپ.
دوروددوستان سپاس از راهنمایی هاتون.همچنین جناب رایاندیروز به پاساژ شرکا رفتم.دوتا مغازه بود که سینماخانگی های پایونییر داشت.من اولیش رو رفتم.برام تست صدا گرفت.البته از مدل rs33.خوب بود.اقساط هم قبول میکرد.ولی مشکل این بود که من چون پلیرش رو نمیخواستم گفتم که پلیرش رو برمیدارن.اونها هم گفتن آزه.اگه نخواین برمیداریم.گفتم چقد میگیرین؟گفت بابت پلیر 80تومن کم می کنیم.اونوقت گفتم این پلیر بیرو چنده.که گفتن 85تومن.این قیمت که واقعا خیلی کمه.درسته؟من اگه پلیرش رو هم بردارم ضرری نمیکنم.من گفتم حداقل 150به بالا پلیرش رو برمبدارن.چون پلیرش همه چیز داره و کم چیزی نیست.جالب اینجاست که آخه دست دو هم باشه قیمتش از این بیشتره"!!!نظر شما چیه دوستان؟
پلیر رو هم بردارید.بهرحال استفاده میشه.نقل قول:
ولی یه نکته ای.مدل پلیر rs33 مدل 320 هست و تا اونجایی که می دونم حدوده 100 تا 110 قیمت داره نه 85 تومن.
یسری هم به نمایندگی اصلیش بزنید.تقاطع حافظ و جمهوری.
سلام میخواستم ببین از دستگاه پخش بلوری الجی فیلم بلو ری میشه کپی کرد توی هارد اکسرنال ؟؟؟؟
باتشکر