مرسی من سر زدم ولی دلم بیشتر به برند ایسوس و سونی هستنقل قول:
Printable View
مرسی من سر زدم ولی دلم بیشتر به برند ایسوس و سونی هستنقل قول:
سلام من تجربه دیدن فیلم سه بعدی هم ال ای دی و هم لپ تاپو داشتم . به نظر من خرید لپ تاپ سه بعدی یعنی بطور مستقیم پولتو بندازی آشغالی. شدیدا توصیه میکنم سمتش نرو. از ما گفتن
مرسی دوست عزیزم گفته شما تاثیر زیادی تو تغییر انتخاب من داره اگه واقعا اینجوری باشه و اصلا از کیفیت کار راضی نیستی من سمت تری دی نرم و تصمیم نهایی ام گرفته بشه ولی اگر یه جورایی بصورت سرگرمی تری دی دید حالشو برد قضیه فرق میکنهنقل قول:
دوست من ، شما که انتخاب خاصی نداری ، چرا لنگ می کنی ، یا g74 یا g53 ، سونی ها هم که گرافیک مناسبی ندارن .
مرسی عزیز تصمیم خودمو گرفتم بین این دو با توجه به تناسب قیمتشون کدومو پیشنهاد می کنی؟نقل قول:
این سوال منم هست
چند نکته:
این دو لپتاپ خیلی خوبند و شکی نیست.ولی شما فقط واسه فیلم می خواین و با توجه به اینکه فکر می کنم پزشک باشید لپتاپ سری گیم ... !درسته قیافش مثل msi gtx683 .... نیست ولی باز واسه یه پزشک شاید خیلی خوب نباشه.باز نظر خودتون مهمه.بین این دو g74 هفده اینچه و شاید برای شما بهتر باشه.راستی toshiba هم لپتاپهای 3d داره و بعید می د.نم از لحاظ تکنولو÷ی 3d عقب باشه.من کلا زیاد بر رسی نکردم لپتاپهای 3d رو و اطلاعات کاملی ندارم.ولی حتما یه سرچی کنید و نوع تکنولو÷ی 3d لپتاپی که می خواید بخرید رو سوال کنید.مثلا بعشیها کلا بدون عینک هستند و عینک دارها هم باز با هم فرق دارند.active داره و ... .سعی کنید بهترینش رو بردارید که بعد تو ذوقتون نخوره
با توجه به اینکه گرافیک g74 قویتر هستش (128bit memory bus VS 192bit memory bus) و با توجه به اینکه FHD ش بیشتر گیر میاد (برای 3d حتما لپ تاپتون FHD باشه ) انتخاب بهتریه ، قیافه متناسب با شغل شما ultrabook ها و برخی سونی ها هستند متاسفانه و این دو تا هیچوقت کنار هم جا نمی شن : قیافه ، سبک وزنی + پرفورمانس و گرافیک قوی !!!!
(البته شوخی کردم ، ایشالا چند سال دیگه اینا هم کنار هم جامیشن ولی اون موقع این دوتا کنار هم قرار نمی گیرن :لپ تاپ خوش قیافه ، سبک وزن ، پرفورمانس بالا و گرافیک قوی + قیمت مناسب !!!!!!!!)
مرسی دوست عزیز . ممنون از راهنمایی خوبتون . راستش حرفه ام طوریه که بیشتر برای فیلم تری دی می خواستم ولی دوست دارم در بازی ها در حد لپ تاپ های متوسط با بالا من نیاره و ازطرفی من علاقه زیادی با بازی خوش گرافیک در پرفورمنس و رزلوشن بالا در اوقات بیکاری دارم نه بازی ساده و دسکتابینقل قول:
ضمنا من یه جورایی برند سونی و بعدش ایسوس بلحاظ کیفیت و دوام و پشتیبانی یه کوچولو تعصب دارم البته نه اینکه سایر مارک ها بی کیفیت باشند ولی با توجه به تجربه شخصی تعویض لپ تاپ هام و دوستان و همچنین گفته و شنیده دوستان چه در محیط زندگی و چه تو سایت این حرفو زدم و قائدتا جنبه علمی اش قابل اثبات نیست که یکجانبه قضاوت کنم داشتن عینک هم مشکلی ز نظر من نداره چون بابت کتاب ها و درسام خودم عینکی هستم و می تونم از لنز های سیار تری دی رو عینک استفاده کنم
تشکر از شما دوست عزیز . اره حق با شماست هیچ وقت نمیشه تمام خوبی ها و امتیاز های مثبت رو تو یک مدل لپ تاپ جمع کرد ولی وزن لپ تاپ برای من اصلا مهم نیست و طبیعتا اصلا هم قیافه لپ تاپ گیر نمی دم چون خودم یه لپ تاپ دیگه که دارای زیبایی خاص خودشه دارم و هدف پرفورمنس بالا گرافیک قوی و تری دی بود که با صحبت دوستان قسمت سومشو در هاله ای از ابهام برام موند البته حرف دوستان این تاپ صد در صد درسته ولی یه جورایی به هر دری میزنم شاید تونستم همه معیار هامو تو یکی پیدا کنم . من مشکل مالی ندارم ولی خوب شما که می دونید بعد خریدش باید برای لپ تاپ بعدیم فاصله یکی دو سالی بندازم البته بخاطر دستور رئیسم یعنی همون همسرم . چون وابستگی زیادی به لپ تاپ برخلاف کامپیوتر دومیلیونی که جدیدا گرفتم تو خونه دارم و نگران اینه که مدت زمان کار روزانه ام با اون زیاد بشه و بقیه وقت هم مطالعه ویزیت ، بیمارستان و پروپوزال و امثال اون بشهنقل قول: