من نقشه مشهد رو امتحان کردم . خراب بود.
Printable View
من نقشه مشهد رو امتحان کردم . خراب بود.
نقشه امیدیه ساخته شده ؟؟؟؟ لازم دارم
تسليم!!!!! بفرماييد; اينم نقشه راههاي ايران!!!
نقشه راه هاي ايران بصورت كامل ودقيق كه فقط پياده روهاي ايرانو نداره!!ا100 ليتر اهدايي سفرو بكنين تو باكو با اين نقشه برينايرانگردي!!!
تاحالا شده كه از جاده اي عبور كنين بعدا بفهمين در نزديكي مسيرتونآبشاري،درياچه اي ، غاري ويا آثار باستاني جالبي بوده و شما از ش رد شدينونديدين؟اگه نقشه اي داشته باشين كه جاذبه هاي گردشگري روش مشخص شده باشه بازدهيسفرتون بيشتر ميشه.
اين نقشه خيلي وقته آماده شده اما علت تاخيرم در آپلودش اينبود كه تصميم داشتم با كمك كارشناسان گردشگري شركت آريان راشا تمام مناطق ديدني وجاذبه هاي گردشگري ايرانو توش مشخص كنم.اما بدليل پيك كاري شركت در تابستان و مشغلهكاريشون گفتن فعلا نميتونن.
اما از ويژگي هاي اين نقشه اينه كه با روشهاي جالبيعمق رنگشو بدون كاهش چشمگير كيفيت كم كردم و تا جاييكه امكان داشت ابعاد نقشه رو تااون حدي كه نوشته هاش خوانا باشه كوچيك كردم كه در نتيجه سرعتش با وجود گستردگي وحجم زياد ديتاش خيلي زياد شده و شما مثل جت ميتونين از اين سر ايران به اون سرش پربكشين!!!
اما متاسفانه بعد از كلي چروندن و هرس كردن حجمش از 24 مگابايت كمترنشد.ولي مطمئن باشين كيفيت وحجم اپتيمايزه .براي دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو كليك كنين .
اگه لينك شلوغ بود از اين يكيا استفاده كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://www.badongo.com/file/4317551
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي دوستاني كه فايل تصويري نقشه رو براي دستگاههاي جي پي اس يا براي مشاهده در كامپيوترلازم دارن بصورت PNG ,و باحجم 34 مگا بايت آپلود كردم كه ميتونين از اينجا ها انلود كنين :
کسی نقشه کرج واسه موبایل رو داره ؟؟؟؟؟
نقشه شهرهای استان سمنان نیست؟
24 مگ که خیلیه.میگم حالا که قراره با این حجم بگیریم جاذبه های گردشگریم بذار توش تا یه بارش کنیم.درسته بیشتر میشه ولی دیگه خیلی توپ میشه.
ممنون.
ای بابا همه لینکها که خرابه؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!چجوریاست؟
سلام و متشکرم
اگر ممکن هست نقشه ی قم را هم قرار دهید.
لينك هاي جديد نقشه ايران و نقشه قزوين:
نقشه ايران براي موبايل : ( 24 مگا بايت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه قزوين براي موبايل : (2.6 مگابايت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فايل تصويري نقشه ايران : (36 مگا بايت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فايل تصويري نقشه قزوين : (3.2 مگابايت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه کرج رو ندارید؟