سلام دوستان.
اين مسئله خيلي حرف و حديث توشه.
من اول از خودمون شروع ميكنم.
من توي سايت p30world هم ديدم بعضي ها از اين كارها بكنند(البته جسارت نباشه ها) خيلي ها هم منبع رو مينويسن كه كارشون درسته و موضوع بحث اونها نيستن(مثل خودم)..پس بنابراين نتيجه ميگيريم كه اول بياييد سايت خودمون رو درست كنيم.(جا داره يه مثال كم ربط هم بزنم: يه روز يه انجمن هاي مجيد آنلاين سر ميزدم كه ديدم يكي از مباحثي كه اونجا در موردش بحث شده بود كپيش توي سايت p30wolrd بود / حالا نميدونم كدوم از روي كدوم كپي زده بودن :lol: )
ولي خوب اصل اين كارها مسئله زشتيه و بايد جلوشو بگيريم و حتي ميشه گفت بياييد كپي رايت در اينترنت(چه اشكالي داره اصلا در كل ايران) از اين سايت شروع بشه.
و اين كار وقتي به وقوع مي پيونده كه ما با اين مسئله مبارزه كنيم.
من از اين حرفي كه بعضي از دوستان خيلي خوشم اومد.حالا نظر خودمم در اينجا ميگم.
من ميگم اول بايد اين جور سايت ها در اينجا معرفي بشه (لينك فعال نذاريم) و ايميل هم بعلاوه امضاء اعضاي سايت براش بفرستيم و ازش بخواهيم كه تجديد نظر كنه يا مطلب رو پاك كنه يا منبع رو بعنوان جريمه بزرگ بنويسه و معذرت خواهي كنه و يه مهلت چند روزه بهش بديم اگه ديديم نه هيچ تأثيري نداره بعد بايد تنبيه بشه (بوسيله ما بروبچه هاي p30world :mrgreen: )
(يكي از دوستان ميگفت فقط ايميل بزنيم و آبروشو ببريم::: در جواب بايد بگم دوست عزيز ايميل رو فقط خودش ميبينه و آبروش نميره)
(يكي ديگر از دوستان هم ميگفت نبايد با اينها خشن رفتار كرد و بايد مؤدبانه ازشون بخواهيم كه دست از كارشون بردارن::: در جواب اين دوست عزيز هم بايد بگم در خيلي از سايتها در اين مورد انتقاد شده و ديگه همه ميدونن كه اين كار مساوي با دزدي (اون طرف هم خودش ميدونه) حالا ميخوام از شما بپرسم آيا با دزد بايد مؤدبانه صحبت كرد؟ آيا شما وقتي دزد مياد خونتون ازش ميخواي دست از كارش برداره؟ تازه من در بالا گفتم اين كار رو هم بكنيم و اگر تآثير نداشت بايد اون وب سايت هك بشه.(دوستان اين كاره هم كه زيادن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]