نقل قول:
ببخشید میام وسط بحثتون... ولی توی حرف های پیمان عزیز یکی دو نکته برام بحث برانگیز بود :دی ( و البته با برخی موارد هم کاملا موافق بودم که دیگه مطرحشون نمیکنم)
پیمان جان به نظر شما، آیا مخاطب عام میتونه از نظر فنی، قیاس کاملی برای بحث های تکنیکی باشه... یه جور دیگه بگم، این مردمی که ما میبینیم هر نسخه ای از COD بیاد اون قدر میخرنش که رکورد هم میزنه، جالبه که گرافیک این سری چند ساله تقریبا پیشرفتی نداشته در کل(پیشرفت های ریز رو نمیگم، به طور کلی) آیا این میتونه برای شما که گیمر حرفه ای هستی راضی کننده باشه؟ البته فکر میکنم کلا زیاد در مبحث گرافیک سخت گیر نباشید :دی
درسته که گرافیک نمیتونه مهم ترین عامل خرید یک بازی باشه، اما اگه قراره این کنسول ها پا بر جا باشن وضعیت به همین روال پیش میره و پیشرفت توی گرافیک بسیار بسیار کند صورت میگیره.
معرفی X360 Slim و اقدام های مشابه فقط و فقط برای حفظ بازاره و این حرف شما هم کاملا صحیحه و باهاش موافقم، در صورتی که از نظر اقتصادی و دید بازاری که به نفع شرکت هاست به قضیه نگاه کنیم(فکر کنم منظور شما هم از این جنبه بوده با توجه به ادامه پستتون) اما آیا اقداماتی که شرکت ها برای سود بیشتر انجام میدن میتونه برای قشر نیمه حرفه ای به بالا راضی کننده باشه؟
نه من منظورم این نیست که مخاطب عام میتونه قیاس کاملی برای بحث های تکنیکی باشه؛ البته که نه! منظورم من اینه که شرکت های کنسول سازی الویتشون بازیبازهای Casual هستند چون قشر بیشتری از گیمرها رو تشکیل میدن و بازار فروش و جلب توجه و مشتری در اونجا بیشتر هست. در رابطه با سری COD باید بگم این بازی بشدت بزرگ و محبوبه. عامل مهم در این سری Realistic بودن بازی و محیط هست و من بشدت از این بازی طرفداری میکنم. حتی Nerd ها و کسانی که مدعی هستن این بازی تکراری شده باز هم هر سال نسخه ای از بازی رو میخرن! تازه آمار فروش این بازی شنون میده که چقدر این بازی ( حتی اگر تکراری شده باشه ) باز هم خریدار و مشتری داره. از بخش آنلاین بازی هم نباید گذشت .. بگذریم. عرفا نجان شما حتما خودت بهتر میدونی زمانیکه Xbox 360 در سال 2005 منتشر شده دارای چیپ گرافیکی Xenos بود که از سری ATI 1800 الهام گرفته شده بود. در اون زمان من یادمه کارت گرافیک های این سری Ati فوق العاده قوی بودن. باید این رو هم در نظر بگیریم که شرکت های کنسول سازی استراتژی و Timeline مخصوص خودشون رو دارن.. کنسول در سال 2005 به بازار عرضه شد، اما مطمئناً از سال 2003 یا 2004 طرح اولیه برای معماری و چیپ های اون مشخص شده بودن. پس میبینیم که طراح بازه زمانی 10 سال آینده رو در نظر گرفته تا کنسول بتونه قدرمند باشه..خلاصه بگم کنسول ساز با توجه به زمان و دوره و تکنولوژی اون زمان گرافیک رو طراحی میکنه.. من مطمئنم اگر در اون زمان کارت های گرافیک سری 6000 یا 7000 وجود داشتن مایکروسافت حتما از اونا استفاده میکرد. هدف مهم دیگه کنسول ساز، در نظر گرفتن بازی سازها و Dveloper ها هست؛ اونا باید بتونن با معماری کنسول آشنایی پیدا کنن و اون رو یاد بگیرن تا براش بازی بسازن وگرنه کنسول به چه دردی میخوره؟! اتفاقی که در اوایل عمر PS3 و Cell افتاد و سبب شد ضرر زیادی به سونی زده بشه. من به شما که میگید پیشرفت گرافیک داره کند صورت میگیره پیشنهاد میکنم این عکس از بازی Forza Motorsport 4 رو ببینید؛ اگر گرافیک کنسول Xbox 360 منسوخ شده بود نمیتونست همچنین تصویری رو رندر کنه :