اسم پسر: امیر ارسلان - شایان
Printable View
اسم پسر: امیر ارسلان - شایان
اسم های خارجی قشنگ هستن ولی فرهنگش هنوز توی کشورمون درست جا نیفتاده
ولی حالا که انقد اسم قشنگ ایرانی داریم که نمیدونیم از کدوم استفاده کنیم چرا ایرانی نذاریم؟؟
یه توضیحی راجع به اسمهای خارجی مثل مایکل ، پیتر ، جنیفر و ... بدم :
طبق قوانین ثبت احوال جمهوری اسلامی ایران انتخاب این قبیل اسمها امکانپذیر نیست و در شناسنامه نوشته نمیشه ؛ من باب مزاح =>البته دوستان میتونند مثلا نام داوود رو برای شناسنامه انتخاب کنند و توی محیط خانواده ایشون رو دیوید صدا کنند ! :دی
البته اسمهای ترکی از این قاعده مستثنی هستند و دوستان عرب هم که از خودمونن :دی
دوستان عزیز من اسم خارجی رو برای کسایی که میخوان برن خارج گفتم وگرنه تو ایران که بهتر همون اسم ایرانی باشهنقل قول:
اینجا که نتونستیم خودمون اسممون رو انتخاب کنیم حداقل برای اونور میشه که یه اسم خوب گذاشتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی جالبش اینه که اسم عرب هر چی هم باشه هیچ عیبی نداره خیلی ها معنی اسم عربی خودشون رو نمیدونن که همون بهترم که ندونننقل قول:
یه توضیحی راجع به اسمهای خارجی مثل مایکل ، پیتر ، جنیفر و ... بدم :
طبق قوانین ثبت احوال جمهوری اسلامی ایران انتخاب این قبیل اسمها امکانپذیر نیست و در شناسنامه نوشته نمیشه ؛ من باب مزاح =>البته دوستان میتونند مثلا نام داوود رو برای شناسنامه انتخاب کنند و توی محیط خانواده ایشون رو دیوید صدا کنند ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اسمهای ترکی از این قاعده مستثنی هستند و دوستان عرب هم که از خودمونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگه اسم خارجی باشه بد هستش دیگه آخه تهاجم فرهنگی میشه خدایی نکرده :31:
دوستان بچه ای که تو خارج بدنیا بیاد اگر بخواد میتونه خودش اسم شناسنامه ایش رو بعدا تغییر بده ؟
البته تو بعضی از کشورا که فامیلی هم خودت انتخاب میکنی جالبه
داریوش:اسم دختر:داریا یعنی دارنده/دیبا یعنی روی زیبا/ اسم پسر :دادمهر یعنی زاده اتش/ فردین اسم دختر:فریناز یعنی عشوه گر/ اسم پسر:فراهان یعنی محلشکوه وجلال/فرهود یعنی صداقت و راستی در دین