ايشالله كه حل ميشه و رد ميشي جيگرنقل قول:
نوشته شده توسط saeed666
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ايشالله كه حل ميشه و رد ميشي جيگرنقل قول:
نوشته شده توسط saeed666
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت ايول به اين روحيه دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <=== [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ايشالله كه حل ميشه و رد ميشي جيگر
هــــــــا.حال وكردي؟نقل قول:
نوشته شده توسط saeed666
اينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه اينو كه گفتي ميرم تو كاره 99999999999999999.6 ساعت مطالعه در روز ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالي عالي بهتر از اين نيست :ohno:
سلام...
خواهش مي كنم دوست عزيز نظر لطفتونه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عالي عالي بهتر از اين نيست
اميدوارم نسخه ي بعدي خيلي بهتر و كامل تر از اين بشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه كمه.بيشتر بخون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .عزيز حالا چه رشته اي ميخواي بخوني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saeed666
معلوم نيست ببينيم چي قبول ميشم . خودم برق - الكترونيك دوست دارم ولي خيلي سخته ( هم قبول شدنش هم تو دانشگاه)
شما خودت الان تو چه وضعيتي ( تحصيلي) هستي ( اگه فضولي نباشه ) ؟
چه قدر پرانتز شد !
من كه سوم راهنمايي بودم ميرم اول.معدل:19/80 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر كمكي تو كنكور خواستي بهت ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saeed666
پس يه دوساله ديگه اي وقت داري به اينجا مثل الان حسابي سر بزني ولي دو سال بعدش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از يه لحاظ بايد خوشحال باشي كه هنوز خيلي وقت داري از يه لحاظم ميدوني كه 2 ساله (و بيشتر 1 ساله ) خيلي داغون داري
اميدوارم اين راهو به خوبي طي كني نه مثل من كه هي پشتك مي زنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]