اين رجيستر به نظر من يه برنامه جديد واسه پول بیشتر گرفتنه!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که 6 7 ماه تو این کارم(ایشالا به زودی تعطیل میشه) تا حالا چنین صیغه ای نشنیده بودم
و از وقتی این تاپیک زده شده 2 هفتهای هست گذشته(البته فک کنم)
Printable View
من که 6 7 ماه تو این کارم(ایشالا به زودی تعطیل میشه) تا حالا چنین صیغه ای نشنیده بودم
من مخلصتم (شايد سيستم مخابراتي هلند با ايران يكي باشه)نقل قول:
خیلی چاکریم که توضیح دادی. پس این یه صیغه جدیده . چون گوشی که الان دارم هم از خارج فرستادن کار میکنه.(این رو از هلند فرستادن)
یه سوال دیگه هم داشتم اگه من برم یه گوشی که تو ایران اصلا" نیس رو بگیرم بیارم .مثلا" از دبی او ن وقت چی؟
R@r#m@n اگه پیغام واست زیاد اومده ببخش این اینترنت من قاتی کرده بود.
بازم قاچاق محسوب ميشه (بازم رجيستر نميكنن)
عيب نداره (فقط 3 تا فرستادي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه عزيز اگه صفحه ي قبل رو بخوني ميفهمينقل قول:
خدا نكنته تعطيل بشه , چون شما گوشيهايي كه شركتها گارانتي ميكنن ميارين و همه رجيستر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه عده نميدونستد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه همکارم میخاد بره دبی منم که سرمایم یک شیشم اون بود خود به خود...
دیشب یه کا 800 پشت ویترین یه مغازه دیدیم ولی گفت ریجستر نشده .میگفت 420 هزار تومن .و میگفت تا 4 روز دیگه ریجستر میشه و قیمتشم تغییر نمیکنه
جدا" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره به جون خودم!!!!!!!!
420 رو مطمعنی
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شاید 520