ورژن درایور کارت گرافیک:296.10 هستش سیستم تقریبا بالاست گرافیک 1,سی پی یو 3.1x2,رم دو ddr3
چون مشکلش حل نشد تنها چیزی که جابه جا نشده بود پروفایل سیو بازی بود دیروز پاکش کردم فعلا که مشکلی نداره.
Printable View
ورژن درایور کارت گرافیک:296.10 هستش سیستم تقریبا بالاست گرافیک 1,سی پی یو 3.1x2,رم دو ddr3
چون مشکلش حل نشد تنها چیزی که جابه جا نشده بود پروفایل سیو بازی بود دیروز پاکش کردم فعلا که مشکلی نداره.
من رفتم اول بازی ی ماشین با شوفر خریدم دوبار شوفر پول بارو بهم داد بعد دیگه ماشینم ناپدید شد و پولش اومده تو حسابم
به خاطر چی اینجوری شده؟
پلیس جریمتون کرده پولشو نداشتید بدید اموالتون رو مصادره کرده.
دو تا ماشین 70 تومتی براشون میگرفتی تا یکم پولت زیادتر بشه بعدا بهترشو میگرفتی که بهتر کار کنن. کار درستی هم کردی که همون اول شوفر خریدی. شرکت ها رو هم باز کن.
سلام یه چند تا رمز میزارم برای اونایی که خیلی دوست دارن همون اول یه حرفه ای باشند:31:
slroads - All covered roads displayed on map
sllottery - Extra money and license
slmap - Have full game map
slallcheats - Master code
slturbine - Press Ctrl + 1/2/3/4 for turbo
slfillup - Refuels truck
slrepair - Repairs truck damage
slrecover - Returns you to road immediately
چه جالب...!
رمز های king of the road قدیمی...
ذوستان بازی که من دانلود کزدم زبانش روسی هست
چطور میتونم زبان بازی رو اینگلیسی کنم ؟
ممنون :40:
شما از توی همون سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردی؟ اسم کاملش چیه؟نقل قول:
شاید ورژن روسیش رو دانلود کردی؟ اون die truck simulator هم که چند گزینه تو صفحه هست آخرش نوشته آلمانی. بهترینش همون گزینه چهارم PC
RIG.N.ROLL THE ULTIMATE TRUCK DRIVING EXPERIENCE هست.
این رمزا رو چ جوری باید وارد کنیم ؟نقل قول:
من که وقتی میزنم کار نمیکنه
بازی رو من خیلی وقت پیش دانلود کردم اون موقعه هنوز زبان انگلیس براش نیمده بود (( شاید هم بوده چون من هرچی گشتم پیدا نکردم ))نقل قول:
شما از توی همون سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردی؟ اسم کاملش چیه؟
شاید ورژن روسیش رو دانلود کردی؟ اون die truck simulator هم که چند گزینه تو صفحه هست آخرش نوشته آلمانی. بهترینش همون گزینه چهارم PC
RIG.N.ROLL THE ULTIMATE TRUCK DRIVING EXPERIENCE هست.
برنامه rnr_en_update_setup3.0.1.0.exe رو دانلود کردم برای تعقیر زبان ولی به ورژن بازی من نخورد
ورژنی که من دارم 3.0.0.2627 هست
اطلاع ندارم ولی آقای HOMARNA گفته بود که این کد ها مال king of the road قدیمی هستند.نقل قول: