-
سلام دوست عزیز
من با اون رمی که سالمه بصورت تک با سیستم کار کردم حتی چند روز ولی هیچ مشکلی نداشت، چطور وقتی رم دیگه رو میذارم این مشکل پیش میاد؟ حتی همین رمی که مشکل داره رو روی سیستم فامیلمونم تست کردم که اونجا هم مشکل ایجاد کرده. ارورهایی هم که میده بیشتر با این کدها هستش: 0x00000050 ، 0x0000001a. آخرین باری هم که ارور داد با این کد بود 0x00000024 . که اولین بار بود که این ارور میاد، بیشترش همون دوتایی که گفتمه.
-
پس شما همون رمی که مشکل داره اول رو تمام اسلات ها تست کنید اگه بازم مشکل بود همون رم رو به تنهایی رو سیستم بزارین و با نرم افزار hiren boot cd سیستم رو بوت کنید و رو memtest برید بزارید رو تست ببینید ارور میگیره یا نه
بایوس مینتون رو هم آپدیت کنید
-
مدل مادربرد من giga p55-usb3 هستش، و اینکه من رم هارو بصورت تک رو دوتا اسلات تست گرفتم( اسلات 1 با 3) چون رو دوتا دیگه اسلات یعنی 2 با 4 سیستم بالا نمیاد. اون روزی هم که سیستمو خریدم موقع اسمبل اون طرف گفت که این باید حتما اسلاتهای 1 با 3 پر باشه تا بتونی از اسلات 2 با 4 استفاده کنی. میخواستم بدونم همچین چیزی هست؟
-
نه فکر نکنم ربطی داشته باشه همونطور که گفتم اون رم مشکل دار رو تست کنید
-
الان من باید چیکار کنم که اون دو تا اسلات در حالت عادی هم بتونم ازشون استفاده کنم؟ به نظرتون میشه کاری کرد؟
-
بایوس مین رو آپدیت کنید درست نشد میتونه از تنظیمات بایوس باشه که باید باهاش وربرید
-
مرسی دوست عزیز. من که الان همین رمی که مشکل داره رو روی سیستم هست، فعلا یه 4 ساعتی میشه هنوز که ارور نداده. ببینیم حالا چی میشه دیگه، امشبم که دانلود دارم سیستم تا صبح روشنه.... اگه خبری شد در جریان میزارمتون. بازم ممنون.