صفحه نمایش:
با اختلاف NOTE برتر هست! به دلایل زیر:
1: SUPER AMOLED HD هست!
2:سایز 5.3 اینچ که فیلم دیدن و شدیدا جذاب میکنه!
** بعضی ها میگن S2 از نمایشگر SUPER AMOLED PLUS استفاده میکنه و بهتر هست! ولی SUPER AMOLED PLUS که روی S2 هست از SUPER AMOLED HD که روی note هست شکست میخوره! چون:
SUPER AMOLED Plus برتری که داره اینه که 12 تا زیر مجموعه داره و معمولی ها 8 تا زیر پیکسل دارند. یعنی فشردگی پیکسل بیشتر! ولی با این شرایط بازم Super amoled معمولی پیکسل بیشتری داره و این با یک محاسبه ساده ریاضی به دست میاد:
480x800x12=4,606,000 این مال S2
800x1280x8=8,192,000 و اینم مال نوت
همانطور که میبینید نوت 2 برابر زیر پیکسل بیشتر داره!
در مورد نمایشگر Xperia s هم باید بگم که بنظر من LCD هیچ وقت نمیتونه جای AMOLED رو بگیره، حالا از هر تکنولوژی که میخوا استفاده کنه( ساختار چند لایه LCD زاویه دید رو محدود میکنه، و مشکلات دیگه.
NOTE:2
S2:1.5
xperia s:1
محافظ از نمایشگر:
سامسونگ ها Corning Gorilla Glass دارند ولی xperia s از شیشه Scratch-resistant glass استفاده کرده(فکر کنم Gorilla قویتر هست)
NOTE:1
S2:1
xperia s:0.5
حافظه:
سامسونگ ها نسخه 16 و 32 گیگابایتی دارند ولی Xperia s فقط نسخه 32 گیگ موجوده.
البته با این تفاوت که Xperia s مموری کارت رو پشتیبانی نمیکنه ولی S2 و NOTE تا 32 گیگ مموری ساپورت میکنن!
xperia s:0
قدرت پردازش:
در ظاهر باید Xperia s قدرت پردازش بیشتری داشته باشه، ولی در تست هایی که من دیدم با حدود 20% اختلاف از GALAXY NOTE شکست خورده. (در تست quadrant امتیاز note حدود 3800 رو میگیره و xperia s حدود 3200 )
البته من فکر میکنم این برتری رو باید به MALI400MP4 ربط داد! یعنی چیپ گرافیکی note قویتر هست.
**من نتیجه تست S2 رو ندیدم ولی باید حدود note باشه چون تقریبا یکسان هستند.
note:1
s2:1
xperis s:0
سیستم موقیت یاب:
بدلیل پشتیبانی NOTE و Xperia s از سیستم GLONASS همزمان با GPS خیلی برتر از S2 هستند.
در بین note و XPERIA S بنظر من NOTE بهتر هست(در سایت های فارسی و خارجی همه تایید میکنند که سیستم مکان یاب note یک شاهکار هست.)
note:2
s2:0
xperia s:1
عکاسی:
در عکاسی با اختلاف Xperia s برتر هست!(واقعا عکسبرداریش حرف نداره)
note با اختلاف خیلی کم از S2 بهتر هست.
NOTE:0
S2:0
XPERIA S:1
فیلم برداری:
بنظر من در فیلم برداری 720P برابر هستند ولی در 1080p نوت کم میاره.
S2:2
XPERIA s:2
بلوتوث:
در این زمنیه Xperia s مضحک هست! ورژن بلوتوث 2.1 هست!
در حالی که گوشی که یک سال قبل معرفی شده از ورژن 3 استفاده میکنند!
Xperia S:0