از لحاظ بودجه مشکل ندارم:18:ولی نمی خوام زیاد هزینه کنم ویه چیزیباشه که خراب نشه:18:پس پیشنهادتون z570 هستش؟تو کارهای مکس برای معماری کم نمیاره؟نقل قول:
Printable View
از لحاظ بودجه مشکل ندارم:18:ولی نمی خوام زیاد هزینه کنم ویه چیزیباشه که خراب نشه:18:پس پیشنهادتون z570 هستش؟تو کارهای مکس برای معماری کم نمیاره؟نقل قول:
به A53sv Asus هم میتونی به دید یک گزینه نگاه کنی
کانفگ مشابه z570
حوالی 1300
سلام
دوستان بین این سه مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
Dell Inspiron 5110-T
Asus K53SD-C
A53SV-SX643V
دوستان تو یکی از سایت ها فروشنده های لب تاپ دیدم زده y570 cirei7 gt540 2 !!!!!کسی از کیفیتش خبر داره؟از z570 بهتره؟
بله Z570 با کانفیگ core i7 .نقل قول:
خب مسلمه دیگه .نقل قول:
سریه Y از سریه Z کیفیتش بالاتره و کانفیگشون هم قوی تر هست .
در ضمن من Y570 رو با گرافیک 540 اصلا ندیدم ، احتمالا فروشنده منظورش Z570 بوده .
گرافیک Y570 یا 550 هست یا 555 .
موفق باشید.
کسی ما رو راهنمایی نکرد ؟؟نقل قول:
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
برای مشاوره ی بهتر ، پیشنهاد میکنم یه تاپیک جداگانه بزنید و نیاز هاتون + بودجه ی دقیقتون رو بفرمایید تا زودتر به جواب برسید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاوره بهترت رو واسه خودت نگهدار آقا!نقل قول:
منم از دو سه هفته پیش تا الان 3تا تاپیک زدم و نیازامو گفتم .اما گویا دوستان خیلی مشغله دارن. یا فقط به تعدادی افراد خاص(!) اینجا مشاوره داده میشه! چه وضعیه آخه؟؟؟ :4:
نقل قول:
اوه خشم لوسک :31: (شاید آن خنده که امروز دریغش کردی، آخرین فرصت همراهی ماست.. )
مشتی تو جای من بودی چیکار میکردی ؟ دست تنها نمیشه کل تاپیک هارو چرخوند عزیزم .
شما کجا تاپیک زدی ؟ آدرسشو بده در حد توانم کمکت میکنم . ( اگر یادم رفت پ . خ بده )نقل قول:
منم از دو سه هفته پیش تا الان 3تا تاپیک زدم و نیازامو گفتم .اما گویا دوستان خیلی مشغله دارن. یا فقط به تعدادی افراد خاص(!) اینجا مشاوره داده میشه! چه وضعیه آخه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته » بعضی اوقات ما توقع بیشتری از کاربران داریم ، نباید صبرشون کم باشه ، من خودم به شخصه بعضی از روز ها اصلا تهران نیستم ، و به اینترنت دسترسی ندارم ( تو امضام هم گفتم مراحل خرید لپ تاپ چیه ، ولی یه کاربر میاد میگه اقا من تا شب باید بخرم ، مشاوره فوری ، و ..... ای بابا دلمون پره ، بیخیال )
جواب قرمز شده : اصلا این طور نیست ، تو اینجا نه پولی به من میدن ، نه به تمام کاربران فعالی که مشاوره میدن ، هدف ، راه انداختن کار هموطنانمون هست ، پس لطفا از این جور حرف ها نزنید .
موفق باشید.