-
2 پيوست (پيوستها)
یکی از دشمنای ریز و کوچولوی این قسمت با نام Fury خواهد بود که دو تا عکس ازش میبینم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که چطور فینیشری براش اماده کردن هیجان داره من فک کنم اول پاهاشو از تنش جدا میکنه بعد کلشو به زمین می چسبونه : دی
-
یک شخصیت مورد تنفر ما ایرونی ها هم تو بخش مولتی استفاده شده که اصلا حال نکردم با این کار سانتا مونیکا!!!
این کاراکتر،شاه(!) لئونیداس (:2:) همون آشغال کله ِی فیلم مضخرف 300ـه که حالم ازش به هم میخوره...
کاش حداقل اوضامون اینی که هست نبود و میتونستیم با تحریم این بازی سانتامونیکا رو ادب کنیم...ولی افسووووس که بالاسری ها....بگذریم!!!
-
خدا رو شکر که به صورت یک DLC برا بخش مولتی هستش.
که در اولین اقدام اصلا به سراغش نمیرم
-
-
دمو این بازی اومده حجمشم حدود 700 مگه کسی گرفته؟
-
دوستان اینم لینک دموی بازیه که دوستمون اشاره کرد با حجم 714 مگابایت که به صورت فایل Pkg هست :
[HTML] http://ares.dl.playstation.net/cdn/EP9000/NPEA90115_00/KGNPjVdYxiomwstshVlVGvxqqDAXQhtLzzhbBHHyQKaotteXZq UhEpRehhMcdkWd.pkg [/HTML]
-
این کچل خان به کل فراموش شده نزد دوستان:n02:اما غصه نخور خودم باهاتم:n14::n02:
این تریلر دقیقا یک ماه پیش منتشر شده بود و کلا الان دیدم بعد از پست آخر من اصلا کسی پست نداده:n04:خوب به هر حال اینقدر بازیه غول توی 2013 میاد که همه نگاها رفته اون سمت اما یه نگاه به این بنده خدا هم بندازید بد نیست:n11:
-
بالاخره بعد مدت ها انتظار یک ویدئو کوتاه از بخش سینگل بازی منتشر شد.
زن ، فرزند ، کریتوس ، خانواده ، چه چیزی در پس این ویدئوی کوتاه مخفی است. طاقت انتظار برای ریختن دل و روده اساطیر یونانی به اوج خودش رسیده.
در اخر هم با خشونت هر چه تمام کریتوس اشاره میکنه که عنوان در فقط و فقط بر روی PS : دی
-
خيلي كوتاه بود بابا......ولي خيلي جالب تر شده مخصوصا مبارزه با اون پرنده و اون غول آخري خيلي خوب بود
فقط اون only on playstation گفتن توسط دوبلور خود كريتوس جالب نبود شخصيت كريتوسو تحت تاثير قرار ميده....بهتر ميدادن يه فرد عادي اون كلمه رو مي گفت(البته بعد بامزه خوبي داشت:n02:)
.
-